آفتابنیوز : 
شرکت فیلمسازی سونی از پخش فیلم " به دنبال کمدی دردنیای مسلمانان " ساخته " آلبرت بروکز" سرباز زد . آنچه که موجبات تردید استودیوهای آمریکا را درنمایش این اثرفراهم کرده عنوان جنجال برانگیز فیلم است .
" مایکل لایتون "، مدیر استودیوی سونی درنامه ای به " بروکز" پیرامون عدم تمایل این شرکت به نمایش فیلمش نوشت :" من تصورمی کنم که رویدادهای اخیرجهان، چشم اندازی را که ما درآن زندگی می کنیم ، تغییرداده است وبی تردید عنوان این فیلم باید تغییرکند ."
اظهارنظر" لایتون " درشرایطی مطرح شد که بسیاری ازمنابع آمریکایی اعلام کردند که فیلم به انتقاد ازمسلمانان نمی پردازد و تنها شرح حال کمدینی است که راه خارج ازکشوررا درپیش می گیرد تا دریابد که عناصرخنده داردردنیای مسلمانها کدامین هستند . با این وجود مرد مسلمان پاکستانی و زن مسلمان هندوستانی کاراکترهای محوری این اثررا تشکیل می دهند.
منتقدان آمریکایی که ازاین اثردیدن کرده اند برای ترغیب شرکتهای فیلمسازی به نمایش این فیلم عنوان کردند که کارگردان دراین اثرتنها خود و آمریکا را به سخره گرفته است و به ملیت های دیگر کاری نداشته است. اما اظهارنظرهای کارگردان دربرگیرنده حقایقی است که ازجهت داربودن فیلم خبرمی دهند .
وی معتقد است که چنین عنوانی برای فیلم ضروریست و می گوید :" حتی اگربه مشاهده فیلم ننشینید ، شاهد دو واژه هستید که پیش ازاین هرگزدر کنارهم دیده نشده اند ، کمدی واسلام . کمدی دوستانه است ومحترمانه ترین واژه ایست که درزبان ما یافت می شود ."
" بروکز" افزود زمانیکه مطلع شده است که سونی ازنمایش فیلم سرباززده، بسیارشوکه شده است ." درپی اعلام انصراف استودیوی سونی ازنمایش این اثر، استودیوی وارنرپیکچرز پخش این فیلم را برعهده گرفت واعلام کرد که فیلم را درسال 2006 روانه سالنهای سینما می کند.