پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۰۰
کد خبر:۱۶۲۰۱۷
۰۷:۳۸
۱۳۹۱/۰۴/۰۹

دو مهندس ايرانی ربوده شده در سوريه وارد تهران شدند

۰۷:۳۸
۱۳۹۱/۰۴/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: دو مهندس ايراني که سال گذشته در سوریه ربوده شده بودند پس از آزادی دقایقی پیش وارد تهران شدند.

"سجاد اميريان" و "كيومرث قبادي" دو مهندس ايراني شرکت مپنا كه 29 آذر سال گذشته در سوريه ربوده شده بودند، بامداد جمعه وارد فرودگاه امام(ره) تهران شدند.

پيش از اين "مجيد قنبري بيدروني" و "احمد سهرابي كرت‌آباد" آزاد شده بودند و پيگيري‌ها براي آزادي سه مهندس ايراني ديگر ادامه دارد.
حسن قشقاوي، معاون كنسولي، مجلس و امور ايرانيان خارج از كشور وزير امور خارجه در مراسم استقبال از این دو مهندس ایرانی گفت: تلاش ها برای آزادی 3 ایرانی دیگر ادامه دارد. 

او ادامه داد: خوشبختانه پس از تحمل ماه ها جدایی، امیریان و قبادی که وابسته به شرکت مپنا بودند و در سوریه فعالیت می کردند به آغوش خانواده خود بازگشتند و ما از همه دست اندرکاران آزادی این افراد تشکر می کنیم.

وی افزود: تاکنون 4 نفر از 7 مهندس ایرانی که در سوریه فعالیت می کردند آزاد شده اند و تلاش ها برای آزادی 3 مهندس دیگر ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، سجاد امیریان و کیومرث قبادی نیز با تشکر از تلاش های انجام شده برای آزدادی شان از مقام معظم رهبری، رییس جمهور و سربازان گمنام امام زمان (عج) تشکر کردند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سوریه آدم‌ربایی
ارسال پیام
captcha