آفتاب: حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی خود در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر با اشاره به اینکه «بی تردید تهمتها و دروغها در تخریب چهره شهید بهشتی تأثیرگذار بود» تصریح کرد: چرا که علیه شهید بهشتی به گونهای رفتار کرده بودند که گاهی نام بردن از ایشان در یک تریبون سخت بود. به طور مثال وقتی سال 58 در یک جلسه در دانشگاه اصفهان به مناسبتی از ایشان تجلیل کردم این قدر علیه ایشان سمپاشی کرده بودند که وقتی اسم ایشان را آوردم، جلسه به هم ریخت.
به گزارش آفتاب به نقل از خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی صبح پنجشنبه در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و از جمله شهید عباسعلی ناطق نوری در شهرستان نور که در مصلی این شهر برگزار شد حضور یافت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم ضمن انتقاد از سیاستهای اقتصادی دولت در راستای پیگیری اصل 44 قانون اساسی و خصوصیسازی بهعنوان مهمترین بند این اصل، از اجرای ناقص و نامناسب سیاستهای اقتصادی نظام توسط دولت انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه در هر انقلابی بعد از مرحله پیروزی، تثبیت انقلاب و ساختار سازی مهم است، گفت: ممکن است انقلابی به پیروزی برسد ولی در مرحله تثبیت انقلاب با مشکلاتی مواجه شود یا اینکه در مرحله ساختارسازی نظام جدید موفق نباشد.
وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی، ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، یکی از مقامات رژیم انگلیس صراحتا اعلام کرد که انقلاب اسلامیحداکثر 6 ماه بیشتر باقی نمیماند و تأکید کرد که علیرغم اینکه روحانیت در زمینه تخریب رژیم سابق موفق عمل کرده است، اما در مرحله استقرار نظام جدید موفق نخواهد بود.
روحانی افزود: دشمنان انقلاب امید بسته بودند با مشکلاتی که در راه انقلاب به وجود میآورند، از نگاه خود، قادرند انقلاب اسلامیرا سرنگون کنند.
وی با اشاره به تحولات منطقه و بیداری اسلامی، گفت: در بیداری اسلامی و تحولات مصر هم گرچه این رخدادها با ماهیت انقلاب اسلامیایران فاصله دارد، اما رنگ و بویی از انقلاب اسلامیایران را با خود به همراه دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امینت ملی در ادامه با اشاره به اقدام شورای نظامیمصر در منحل کردن مجلس این کشور که با رأی مردم سر کار آمده بود، افزود: مردم مصر یک سال بعد از استقرار نظام جدید کشور خود با مشکلاتی مواجه هستند و استکبار جهانی و عوامل نفوذی آنها خصوصاً ارتش مصر با انقلاب مردم مصر، بازی میکنند.
وی پس از مرور وضعیت این روزهای مردم مصر یادآورشد: بعد از پیروی انقلاب اسلامیتوطئه های مختلفی از حوادث کردستان، خوزستان، ترکمن صحرا تا اقدامات گروهکها در تهران و شهرهای بزرگ رخ داد اما امام بزرگوار در برابر همه این مشکلات مقاومت کردند و انقلاب را به سمت شکلگیری نظام اسلامیراهنمایی کردند.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه اولین انتخابات در انقلاب ایران 47 روز بعد از پیروزی انقلاب انجام شد که در هیچ انقلابی شبیه آن را سراغ نداریم که کمتر از دو ماه مردم به پای صندوقهای رأی بیایند و به یک نظام سیاسی رای مثبت بدهند افزود: انتخابات سال 58 شکل دهی به نظام جمهوری اسلامیبود اما در تمام این مراحل، گروهک های وابسته به قدرت های خارجی کارشکنی کردند و مقابل انقلاب قرار گرفتند.
نقش شهید بهشتی در تثبیت انقلاب
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه در مرحله تثبیت انقلاب چهرههایی چون شهید مظلوم بهشتی نقش استثنایی و کمنظیری را ایفا کردند گفت: در ماههای ابتدایی پیروزی انقلاب در سفرها به استانهای مختلف شاهد فعالیت گسترده گروهکها بودم. در سخنرانیهایم تا پاسی از شب بحثهای آزاد با آنها صورت میگرفت و گروههای مختلف عقیده خود را بیان میکردند.
وی با یادآوری اینکه امام خمینی به همه این گروهها تا زمانی که دست به اسلحه نبرده بودند، آزادی دادند افزود: در این میان از جمله کسانی که در برابر گروهکهای ضد انقلاب قاطع ایستاد و به ساماندهی نظام پرداخت، شهید بهشتی بود. البته شخصیتهایی مثل رهبر معظم انقلاب، شهیدباهنر و آیت الله هاشمیدر کنار شهید بهشتی در شکلگیری حزب جمهوری اسلامینقش مؤثری داشتند و از این جهت تمام تیرها و و تهمتها به سمت طرفداران این حزب و همچنین روحانیت و طرفداران آنها نشانه رفته بود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی با اشاره به اینکه «بیتردید تهمتها و دروغها در تخریب چهره شهید بهشتی تأثیر گذار بود» تصریح کرد: چرا که علیه شهید بهشتی به گونهای رفتار کرده بودند که گاهی نام بردن از ایشان در یک تریبون سخت بود. به طور مثال وقتی سال 58 در یک جلسه در دانشگاه اصفهان به مناسبتی از ایشان تجلیل کردم این قدر علیه ایشان سم پاشی کرده بودند که وقتی اسم ایشان را آوردم، جلسه به هم ریخت.
وی با اشاره به اینکه شهادت شهید بهشتی مظلومیت او را به اثبات رساند و خیلی از مردم آنچه را به دروغ درباره او تکرار میکردند فهمیدند اظهار داشت: بعد از فاجعه هفتم تیر بسیاری به بنده مراجعه میکردند و میگفتند نسبت به این شهید بزرگوار ظلم کردهاند و غیبت کرده و یا تهمت زدهاند و باید چه کنند.
تهمتها در انقلاب ادامه پیدا کرد و آدمهای بی ریشه به صحنه آمدند و به لجن پراکنی ادامه دادند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن یادآوری تهمت هایی که به چهرهای همچون شهید بهشتی زده میشد با ابراز تأسف از تخریب چهرههای نظام گفت: امان از روزی که با ایجاد فضای ناسالم، لجنپراکنی شروع شود و عدهای بیرحمانه به چهرههای وفادار به نظام بتازند و وااسفا از روزی که برخی از مردم تحت تأثیر این سخنان قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: تهمت ها در انقلاب ادامه پیدا کرد و آدمهای بیریشه به صحنه آمدند و به لجنپراکنی ادامه دادند.
وی با بیان اینکه امروز بیداری مردم اساسی است گفت: امام با اتکا به خدا و قدرت مردم توانست از همه مراحل سخت عبور کند. اگر مردم در صحنه باشند انقلاب به راه خود ادامه میدهد.
روحانی گفت: در سال 58 گروهکها احساس ناامیدی میکردند چرا که در سراسر کشور هیچ یک از نامزدهای انتخاباتی آنها رأی نیاورده بودند و به این دلیل شروع به انتقام گرفتن از مردم کردند و بعد از اینکه رئیس گروهک منافقین با کمک بنیصدر در اواخر سال 1359 به پاریس رفت، از آن پس بود که اقدامات تروریستی این گروهک آغاز شد. زمانی که مجلس تصمیم گرفت در برابر نفاق و شخص بنیصدر بایستد در روز 30 خردادماه یک نامه تهدیدآمیز از سوی منافقین در کازیوی نمایندگان قرا گرفت و در آن رسماً اعلام کرده بودند که «اگر مجلس رأی به عدم کفایت سیاسی بنی صدر بدهد، باید منتظر حوادث ناگواری باشد.»
خاطره پزشک رهبر انقلاب پس از ترور سال60
وی افزود: روز 31 خرداد که مجلس با رأی قاطع به عدم کفایت سیاسی بنی صدر رأی داد، بحران آغاز شد. اولین حادثه مهم در 6 تیر ماه سوء قصد به حضرت آیتالله خامنهای بود. پزشک جراح و متخصص رهبر انقلاب بعد از این سوء قصد، بعدها به مناسبتی به من گفت: «من در نجات جان آقا به این نتیجه رسیدم که خداوند ایشان را برای مأموریت خاصی نگاه داشته است چرا که از نظر پزشکی نجات ایشان تقریباً غیرممکن بود و بنده هم احتمال برگشت ایشان را نمیدادم اما وقتی جریان خون ایشان به حالت طبیعی بازگشت گفتم: مثل اینکه ایشان باید مسئولیتی بزرگ را به عهده گیرد که خداوند جانش را برگردانده است.»
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی افزود: این عنایت حق بود که این ذخیره انقلاب بعد از امام راحل برای ما بماند و ما را در فراز و فرودهای تاریخ انقلاب به سوی مسیر درست رهنمون کند.
خون شهدای هفتم تیر تنها وسیلهای بود که خط نفاق را کور کرد
وی با اشاره به اینکه فاجعه هفت تیر در شرایطی رخ داد که برخی از چهرههای کنونی نظام از افراد دائم الحضور در جلسات حزب بودند گفت: اما آن روز برخی همچون من به دلیل مسافرت به استان دیگر و برخی به دلیل دیرتر رسیدن، موفق به حضور نشده بودند.
وی افزود: منافقین همان روز سه بار به منزل بنده زنگ زده بودند و به خانوادهام اعلام کرده بودند که «به فلانی تأکید کنید که برای جلسه امشب حتما خودش را هر جا هست برساند.» نسبت به دیگر دوستان هم به همین ترتیب عمل کرده بودند، تا تعداد شهداء در این فاجعه بیشتر شود. میخواستند به اربابان خود در 8 تیر اعلام کنند که از انقلاب چیزی باقی نمانده است.
دکتر روحانی تصریح کرد: حادثه 7 تیر تلخیهای زیادی داشت اما نتیجه نهایی آن پیروزی بزرگ جبهه حق در برابر خط التقاط و الحاد و نفاق بود و در روز 9 تیر ماه سال 60 در تشییع جنازه این شهیدان بود که همه تبلیغات چند ماهه منافقین از بین رفت. اگر بگویم که خون شهدای هفتم تیر تنها وسیلهای بود که خط نفاق را کور کرد، سخنی به گزاف نگفتهام.
بعضیه ها نونشون و بالارفتنشون در پایین آوردن دیگران است خوشا به حالا آن متقیان هوشمند که با این بی ریشه ها همنوا وهمراه نشوند ...