پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۶۲۵۲۳
۰۷:۳۳
۱۳۹۱/۰۴/۱۳

جزئیات گلکسی نوت ۲ فاش شد

۰۷:۳۳
۱۳۹۱/۰۴/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به گفته این منابع گلکسی نوت ۲ سامسونگ دارای یک صفحه نمایش 5/5 اینچی و مجهز به فناوری سوپرآمو ال‌ای دی خواهد بود. به گزارش وب‌سایت GSMArena، برخی از منابع داخلی شرکت سامسونگ به GSMArena گفته‌اند سامسونگ سری جدید گلکسی نوت ۲ را با الهام از گوشی هوشمند گلکسی اس ۳ طراحی کرده است. بر اساس گزارش این منابع گلکسی نوت ۲ دارای صفحه نمایشی بزرگ‌تر از گلکسی نوت فعلی و نسبت تصویر ۱۰ به ۱۶ خواهد بود. گوشی گلکسی نوت فعلی شرکت سامسونگ دارای یک صفحه نمایش 3/5 اینچی است و نسبت تصویر آن نیز ۹ به ۱۶ است. 

بر اساس گزارش این منابع، گلکسی نوت ۲ در مقایسه با نسخه‌های قبلی این گوشی از ضخامت کمتری برخوردار خواهد بود.
 
این منابع گفته‌اند سامسونگ قصد دارد سری جدید این گوشی را در دوره زمانی بین اکتبر تا سپتامبر و قبل از عرضه آی‌فون ۵ از سوی اپل روانه بازار کند. 

برخی از گمانی‌زنی‌ها و اخبار منتشر شده درباره گلکسی نوت ۲ حاکی از این است که این گوشی دارای یک گوشی ۸ مگاپیکسلی، حافظه داخلی ۲ گیگابایتی و یک پردازنده دو هسته‌ای شرکت آرم خواهد بود. سامسونگ در ساخت این گوشی از تراشه‌های Exynos ۵۲۵۰ استفاده کرده است.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha