پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۸:۰۸
کد خبر:۱۶۲۹
۱۵:۱۲
۱۳۸۳/۱۲/۰۷

همایش آبادگران در مهدیه تهران

۱۵:۱۲
۱۳۸۳/۱۲/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، “20 پرسش و پاسخ درباره‌ي انتخابات رياست جمهوري و 13 تحليل درباره‌ي انتخابات رياست جمهوري” ، این عنوان جزوه هایی بود که در بین حاضران توزیع شد. تهیه و تنظیم این جزوات هم توسط واحد سياسي شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي صورت گرفته بود.
در این همایش ، مهدی چمران و حسین مظفر دو عضو آبادگران سخنرانی کردند. مظفر گفت : اصولگرايان سعي مي‌كنند كه در صحنه سياسي كشور به وفاق ملي برسند و نبايد اجازه بدهيم كساني كه بدخواه هستند آرمانهاي انقلاب اسلامي را مورد هجمه قرار دهند و به اهداف خود دست يابند.
او به نکته دیگری نیز اشاره کرد: حفظ آرمان‌هاي انقلاب اسلامي در گرو حركت اصولگرايان است و مردم بايد سعي كنند در اين جهت حركت كنند.
مهدی چمران رییس شورای شهر تهران هم گفت که " ائتلاف آبادگران متشكل از تعدادي از جوانان اصولگراست " و ادامه داد : ما بدون جنجال سياسي آمديم و اين شايد يكي از رازهاي رمز موفقيت ما باشد.
او رمز پیروزی اصولگرایان را در اتحاد آنها دانست و تاکید کرد : نيروهاي انقلاب به تفكر اسلام اصولي معتقد و پايبند هستند و با وحدت همه كساني كه برادرانه در كنار هم بوده‌اند شكل گرفته و انشاءالله از هم جدا نخواهند شد.
این موضوع که هدف همایش آبادگران معرفي كانديداي مستقل بوده است ، یکروز پس از برگزاری همایش توسط لاله افتخاری تکذیب شد. او گفت که " اصول گرايان همه تلاش خود را در راه خدمت به انقلاب و مردم به كار بسته‌‏اند تا به يك كانديداي واحد برسند، چنانكه مصلحت نيز ايجاب مي‌‏كند وحدت نظر وجود داشته باشد ".
گزارش خطا
برچسب‌ها:
آبادگران
ارسال پیام
captcha