کد خبر: ۱۶۲۹۴۶
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۶

باورغلط کله‌پاچه، پای مرغ و قلم گوسفند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سید احمد رئیس‌السادات در توضیح مصرف غذاهای سنتی مانند کله‌پاچه، قلم، پاچه گوسفند و اندام (پا) مرغ اظهار داشت: برای مصرف این مواد غذایی مستند علمی جهت غضروف‌سازی در بدن انسان وجود ندارد.

وی افزود: البته شاید یک مقاله در زمان خاصی تأیید کند که چنین موادی می‌تواند غضروف‌ساز باشد ولی تا زمانی که مدارک مستند مهم و بسیاری جمع‌آوری نشود این مسئله از جمله مصرف چنین غذاهایی برای غضروف سازی به صورت مستندات علمی در نخواهد آمد.

به گزارش فارس،رئیس‌السادات خاطرنشان کرد: البته مصرف چنین مواد غذایی برای غضروف‌سازی مضر نیست و برخلاف مصرف گلوکازامین که می‌تواند به عنوان یک مصرف دارویی ضرر داشته باشد اینگونه مواد غذایی در این زمینه ضرری ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین