پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۶۳۰۵۳
۲۳:۰۹
۱۳۹۱/۰۴/۱۷

همکاری آیت‌الله مکارم باجشنواره سینمایی حوزوی

۲۳:۰۹
۱۳۹۱/۰۴/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به نقل از ستاد خبری جشنواره همایش «روحانی در قاب سینما»: حجت‌الاسلام علی سرلک دبیر این جشنواره-همایش با آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در مشهد مقدس صورت گرفت، آیت‌الله مکارم شیرازی ضمن ابراز رضایت از برگزاری این جشنواره-همایش به مسئولان برگزار کننده آن قول همکاری دادند. این اولین بار است که یک مرجع تقلید با حوزه سینما و در قالب یک جشنواره همکاری می‌کند.

بر پایه این گزارش، جشنواره-همایش «روحانی در قاب سینما» مهر ماه سال جاری با همکاری حوزه هنری، مدرسه اسلامی هنر قم، دانشکده صدا وسیمای قم در دانشگاه هنر تهران و با همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

این جشنواره - همایش که نخستین دوره برگزاری خود را تجربه می‌کند در سه بخش اصلی رقابتی، جنبی و غیر رقابتی (فیلم‌های سینمایی) و بخش ویژه تشکیل شده است. در بخش رقابتی آثار در سه قالب مقاله، فیلم کوتاه و مستند داوری خواهند شد.

به گزارش فارس،حجت‌الاسلام علی سرلک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر)، سعید کشن فلاح (رئیس دانشگاه هنر)، اسماعیل بنی اردلان( عضو هیئت علمی و مدیر گروه فلسفه هنر دانشگاه هنر)، شهرام گیل آبادی (مدرس دانشگاه و پژوهشگر)، حجت‌الاسلام علی جعفری (مدرس دانشگاه و پژوهشگر)، وحید یامین پور(مدرس دانشگاه)، سعید مستغاثی(منتقد سینمایی) اعضای سیاست‌گذاری این جشنواره-همایش را تشکیل می‌دهند. حجت‌الاسلام سجاد کریمان‌مجد نیز دبیر اجرایی است.

علاقه مندان برای اطلاع از اخبار، ثبت نام و ارائه اثر به این جشنواره-همایش می‌توانند به نشانی www.toranj.org مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha