پایگاه خبری آفتاب
۰۱ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 23 July 2026
کد خبر:۱۶۳۴۰
۱۷:۲۲
۱۳۸۴/۰۷/۱۰
هشدار

آنفولانزای مرغی به ایران رسید

۱۷:۲۲
۱۳۸۴/۰۷/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،
در حال حاضر ،موجی از نگرانی به دلیل احتمال شیوع جهانی   آنفلوانزاي مرغي ایجاد شده است .احتمال تغییر شکل ویروس ، اين بيماري خطرناك را قابل انتقال به انسان خواهد كرد و طبق پیش بینی  نماينده دبير كل سازمان ملل در زمينه مبارزه با ويروس مرگبار آنفلوانزاي مرغي سرایت بیماری آنفلوانزای مرغی در آینده ای نزدیک ، حداقل پنج ميليون نفر از مردم جهان را قرباني خواهد كرد كه شمار قربانيان مي‌تواند تا ‪ ۱۵۰‬ميليون نفر افزايش يابد.

اين بيماري تاكنون موجب مرگ ميليونها پرنده و ميلياردها دلار خسارات اقتصادي به مرغداران جنوب آسيا شده است. اين بيماري بايد كنترل شود و نخستين استراتژي من افزايش تلاشها براي كنترل بيماري آنفلوانزاي مرغي خواهد بود.

اين بيماري امنيت بشر، تجارت، سفر، رفاه،اقتصادها و آينده كل جوامع را تهدید می کند و ما سعي خواهيم كرد برای تاخیر در روند سرایت این بیماری ، در مناطقي كه پرندگان و افراد در كنار يكديگر زندگي مي‌كنند (بويژه در آسيا) اين دو را جدا كنيم .در ضمن باید واکسنی تولید شود بيشترين تاثير را در برابر اين بيماري داشته باشد. 






گزارش خطا
ارسال پیام
captcha