بکن باوئر: ايران از گروه خود صعود مي کند
کريمي به سطح اول اروپا مي رسد
به گزارش آفتاب نیوز، 
فرانس بکن باوئر مسئول برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال 2006 آلمان به محض ورود به ايران ضمن بيان مطلب فوق در پاسخ به سوالات خبرنگاران درخصوص فوتبال ايران و لژيونرهاي ايراني شاغل در آلمان گفت:
به اين کشور زيباي شما سفر کرده ام تا به خاطر صعود به اين مسابقات به شما تبريک بگويم . همچنين دليل ديگرم براي حضور در ايران اين است که در مورد نحوه برگزاري مسابقات جام جهاني و ورزشگاه هايي که مسابقات در آن ها برگزار مي شود اطلاعاتي را به شما بدهم.
فوتبال ايران داراي بازيکنان بزرگي است و پتانسيل پيشرفت به سطح اول فوتبال دنيا را دارد اما به شرطي که از اين پتانسيل ها و بازيکنان بزرگ به خوبي استفاده شود.
من به شما نويد مي دهم که تيم ملي ايران مي تواند در مسابقات جام جهاني از گروه خود صعود کند در صورتي که تمام تيم اين موضوع را بخواهند و اراده کنند.
بکن باوئر درخصوص علي کريمي اظهار داشت: من شخصا کار کريمي را از نزديک نگاه مي کنم و اعتقاد فراواني به اين بازيکن دارم و در مورد او مي توانم بگويم که وي يک بازيکن فوق العاده خوب و بزرگ است و در سطح اول فوتبال اروپا درخشش خاصي خواهد داشت.
ما سال گذشته هم در بايرن مونيخ يک بازيکن ايراني ديگر نيز به نام وحيد هاشميان داشتيم که متاسفانه زياد موفق نبود.
وي در خصوص دلايل عدم موفقيت هاشميان در بايرن تاکيد کرد : هاشميان و کريمي دو تفاوت بزرگ با يکديگر دارند و آن در مورد خصوصيات اخلاقيشان است، هاشميان يک بازيکن خجالتي و با حجب و حيايي است و اين موضوع به درد فوتبال اروپا نمي خورد .
مخصوصا اين که آن بازيکن يک مهاجم باشد و وظيفه گلزني را برعهده داشته باشد اما کريمي به هيچ بازيکن با حجب و حيا و خجالتي نيست و بازي فيزيکي اش باعث موفقيتش خواهد شد.
بايد عنوان کنم که شخصا از هاشميان خوشم مي آيد و او يک مهاجم باهوش است و تکنيک خوبي نيز در گلزني دارد اما نکته مهمي که به آن اشاره کردم را نداشت.
لازم بذکر است بکن باوئر بامداد امروز وارد تهران شد و تا ساعتي ديگر از فدراسيون فوتبال بازديد خواهد کرد .
ضمن اينکه او عصر امروز در کنفرانس مطبوعاتي پاسخگوي سئوالات خبرنگاران خواهد بود .