پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۰۸
کد خبر:۱۶۳۶۴۴
۱۲:۱۳
۱۳۹۱/۰۴/۲۳

افزايش قيمت آش و حليم در ماه رمضان

۱۲:۱۳
۱۳۹۱/۰۴/۲۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: رييس اتحاديه كباب، حليم و آشپزندگان غذاهاي سنتي تهران پيش‌بيني كرد كه قيمت آش و حليم در ماه رمضان 20 تا 25 درصد در مقايسه با رمضان سال گذشته افزايش يابد. 

به گزارش جهان، حسين محمدي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: با توجه به گران‌شدن قيمت مواد اوليه تهيه‌ آش و حليم در مقايسه با سال گذشته، اين افزايش قيمت طبيعي است. به عنوان مثال يك حلب روغن 17 كيلويي كه سال گذشته 28 هزار تومان بود، امسال 50 هزار تومان قيمت دارد. هم‌چنين قيمت حبوبات، گندم و حامل‌هاي انرژي از جمله آب، برق و گاز نيز در مقايسه با ماه رمضان سال گذشته افزايش يافته است.

وي افزود: همه ساله قيمت آش و حليم در ابتداي ماه رمضان به كل اعضاي صنف اعلام مي‌شود و امسال نيز اين قيمت را در ابتداي ماه به اعضا اعلام مي‌كنيم.

محمدي تاكيد كرد: چون غذاي اصلي مردم در ماه مبارك رمضان براي افطار آش و حليم است، ما همه تلاشمان را مي‌كنيم كه قيمت‌ها را متناسب نگه داريم.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
آش حلیم گرانی
ارسال پیام
captcha