کد خبر: ۱۶۳۶۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۸۴ - ۱۳:۴۲

به NPT وفاداریم.

آفتاب‌‌نیوز : دكتر رضا امراللهی، رئيس سابق سازمان انرژی اتمی ايران در يزد گفت: اگر مقدمات كار فراهم باشد و از لحاظ فنی قوی باشيم، از شورای امنيت هم چيزی برای دشمنان بيرون نمی آید.

رئيس سابق سازمان انرژی اتمی ايران در ادامه اظهار داشت: ان.پی.تی معاهده‌ای ظالمانه است كه يك طرفه تنظيم شده، اما يك بند آن كه ماده چهار است، از حقوق ما دفاع كرده و آورده است كه كشورهايی كه صنعت هسته‌ ای دارند، موظفند به كشورهايی كه اين صنعت را ندارند، كمك كنند؛ در حالی كه امروز نه تنها اين را از ما دريغ می‌كنند، بلكه بر عكس آن نيز عمل می‌كنند.

وی تصريح كرد: ما به ان.پی.تی وفاداريم و می‌خواهيم بر اساس آن عمل شود، البته نه به صورت گزينشي كه يك ماده آن عمل شده و ديگری عمل نشود.

دكتر امراللهی با بيان اين كه 13 كشور از 35 كشور عضو شورای حكام به قطعنامه رای مثبت ندادند و اين سرشكستگی برای شورای حكام است، گفت: تاكنون اجماع بوده و اين برای اولين بار است كه چنين اتفاقی می‌افتد كه اين نشان می‌دهد برخورد ظالمانه است.

دكتر امراللهی تصريح كرد: برای بهتر كردن وضعيت شاخص تنوع انرژی در ايران، بايد به انرژی‌های جديد از جمله انرژی اتمی دست پيدا كنيم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین