پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۲۱
کد خبر:۱۶۴۱۸۲
۱۴:۱۸
۱۳۹۱/۰۴/۲۷

جنون‌مرغی با عرضه مرغ‌دولتی

۱۴:۱۸
۱۳۹۱/۰۴/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: سید محمد سادات ابراهیمی افزود: نبود مدیریت هوشمند در سطح کلان تصمیم گیری ها در دولت به حدی است که موجب شده نوسان در قیمت انواع محصولات کشاورزی و دامی ایجاد شود که به تازگی این نوسانات به بازار گوشت مرغ که جزو ضروری ترین مایحتاج مردم است، برسد.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهمترین دلیل مسئولین اجرایی کشور برای گرانی در کالاهای اساسی به خصوص گوشت مرغ، تحریم های اقتصادی است که به اعتقاد من این مسایل فقط توجیه بوده و دولت باید نسبت به این مسئله آسیب شناسی کند.

وی تأکید کرد: نبود تناسب بین عرضه و تقاضا و همین طور به دنبال مقصر بودن در خصوص گرانی ها باعث شده تا مشکلات روز به روز بیشتر شده و اوضاع معیشتی مردم به این وضعیت برسد که باید در این زمینه چاره اندیشی کرد.

سادات ابراهیمی اظهارداشت: در حال حاضر مردم در وضعیت معیشتی نا مناسبی به سر می برند که مجلس نیز پس از تعطیلات تابستانی جلساتی را در کمیسیون با حضور نمایندگان دولت در این خصوص خواهد داشت تا این مسئله آسیب شناسی شود.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس تا زمانی که مدل و الگوی مدونی برای زنجیره تولید تا مصرف محصولاتی مانند گوشت مرغ تعریف نشود،نمی توان هیچ کنترلی بر بازار آن انجام داد و هر روز لجام گسیختگی قیمت ها بیشتر خواهد شد.

وی با تاکید بر تقویت و حمایت ازبخش‌خصوصی وصادرکنندگان افزود: متاسفانه برخی تشکل ها کارایی و قدرت لازم را ندارند و ما آمادگی داریم به دور از رانت ولابی ازآنها حمایت کنیم.

به گزارش خانه ملت،دبیر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع مجلس در پایان یادآور شد: تا زمانی که مدیریتی روی علل گرانی و افزایش قیمت محصولات کشاورزی و دامی و از جمله گوشت مرغ انجام نشود و مدیریت بازار ناکارآمد باشد، شاهد نابسامانی شدید در بازار این محصول خواهیم بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
فقط مدیریت ناکارآمد این روز را به سر مردم آورده است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
در خانه مامرغ اگر نيست ،پرش هست
انجا كه پري هست در ان جانوري هست
پاسخ