پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۵:۰۷
کد خبر:۱۶۴۷۹۶
۱۵:۳۴
۱۳۹۱/۰۵/۰۱

بازیگری‌ که از ترس‌ مسخره ‌شدن،نماز نمی‌خواند!

۱۵:۳۴
۱۳۹۱/۰۵/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: اهم اظهارات وی در پی می آید:

* روزی به خاطر چندین جوشی که روی پوستم به وجود آمده بود، راهی دکتر شدم. در میانه ی راه با زنی مواجه شدم که به محض اینکه گفت شما بازیگر هستید، گفتم، وای این هم می خواهد بگوید فرزندش با استعداد است. اما او در خصوص فرزندش سخن گفت که به سرطان یا تالاسمی مبتلا بود و اینکه به 70 میلیون پول نیاز دارد. آن لحظه به خدا گفتم، خدایا من را ببخش و ازت عذر می خواهم که به خاطر چندین جوش ناراحت شده بود.

*(خطاب به رئیس جمهور و وزرا) شما را به خدا، پول یک روز نفت را به این گونه افراد اختصاص بدهید.

* بی اخلاقی در چندین سال گذشته زیاد شده است و کسانی که مرام داشتند و کارهای خوب می کردند، فسیل شده اند.

*(ضمن انتقاد از رواج ظاهرگرایی در کشور) تمام دختراتی که در خیابان می بینم، بینی شان عمل شده است و هیچ کدام چهره ی واقعی ندارند. اخر چرا؟ . همه آنها شبیه هم شده اند. همه به یکدیگر فخر می فروشند، بنز سوار به پراید سوار، پراید سوار به دوچرخه سوار و دوچرخه سوار به کسی که زیر باران ایستاده است.

*در همین صنف خودمان، بازیگر می شناسم که از ترس مسخره شدن نماز نمی خواند. این خیلی بد است که فردی به خاطر بچه محل هایش این کارها را نکند.

* این روزها سینمایی ها به تلویزیونی ها پز می دهند، تلویزیونی ها به تئاتری ها، تئاتری ها به دانشجویان و .... واقعاً چرا باید اینطوری شده باشد؟

*از خدا می خواهم که هیچ وقت مرا به حال خودم وانگذارد. یکی از دعاهایم این است که خدا را شکر که به من لطف کردی که می توانم در خدمتت باشم و سجده ات کنم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Switzerland
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
خدا شما را توفیق دهد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
حرفای ایشون خیلی دلنشین بود
براشون آرزوی موفقیت دارم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
واقعا حیرت کردم!نظرم راجع به امیر جعفری عوض شد.برایش آرزوی موفقیت روزافزون دارم.
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
آفرین به این بازیگر اخلاقی ومتعهد کشورمان من هیچ فکر نمی کردم ایشان اینجور دید گاهی داشته باشدخدارا شکر درهرصنفی انسانهای متعهدوپاک پیدا میشوند همین قدر که نماز میخواندوبا اخدا ارتباط دارد خیلی ارزشمند است موفق باشد( سلیمانی ار اسدآباد)
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
افرين بر امير جعفري كه چنين غرورمندانه از غيرت ومردانگي سخن گفت من به وجود چنين هنرمنداني افتخار ميكنم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
سلام ، آفرین به این هنرمند گرامی و متعهد ، که شهرت و موقعیتش ، او را از خود در نیاورده است و اینها هنرمندانی هستند ، که با سخنان پاک و زندگی پاک و آبرومندانه شان و دوری از مواد مخدر و هرز رفتنها ، می توانند الگوی خوبی برای فرزندان ما باشند . و نامشان جزو هنرمندان ماندگار در قلبها می مانند .
یک هنرمند هم مثل بقیه مردم ، طبق گفته قرآن بزرگ ، باید ایمان به خداوند داشته باشد و کارهای صالحات انجام دهد و خودش را به هیچ عنوان گم نکند . انشاءالله .
پاسخ