کد خبر: ۱۶۵۱۳
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۸۴ - ۰۹:۳۰
دکتر محسن رضایی:

زمان شکایت به لاهه فرارسیده است

آفتاب‌‌نیوز : دكتر محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: اكنون زمان آن رسيده كه طبق ماده‌ي 22 NPT ايران به دادگاه لاهه شكايت كند، به خاطر اين‌كه با اين قطعنامه مستقيما به حقوق و منافع كشور تعرض شده است.

وي افزود: اروپايي‌ها معاهده‌ي بروكسل را با اين قطعنامه زير پا گذاشتند؛ چرا كه بر اساس اين توافقنامه نبايد پرونده‌ي ايران به شوراي حكام فرستاده مي‌شد، لذا با اين اقدام ايران تعهداتي را كه در معاهده‌ي بروكسل داشته مي‌تواند ناديده بگيرد، ولي نبايد دست به كارهاي افراطي بزند و از حدود ماده‌ي 22 NPT خارج شود.

رضايي ابراز عقيده كرد: ايران نبايد طرح پيشنهادي‌اش را مطرح مي‌كرد؛ چرا كه وقتي پيشنهاد اروپاييان در مورد انرژي هسته‌يي ايران مورد قبول واقع نشد، بايد آنها اين پيشنهاد را اصلاح مي‌كردند و نيازي نبود كه ايران پيشنهادي به اروپايي‌ها بدهد.

وي در پايان و در ادامه‌ي اين مطلب گفت: شايد با اين پيشنهاد ايران يك اشتباه ديپلماتيك انجام داد، اما با يك ايستادگي منطقي و مديريت خوب، اروپا و آمريكا بازنده‌ي اصلي در فرستادن پرونده‌ي هسته‌يي ايران به شوراي امنيت هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین