کد خبر: ۱۶۵۳۴۵
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۴

کشف 25 تن میلگرد سرقتی در گاوداری

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سه پسر جوان که در لباس مامور پلیس 25 تن میلگرد را سرقت کرده بودند در تحقیقات ماموران پلیس اگاهی شناسایی و دستگیر شدند. 

به گزارش مهر، دهم تیرماه امسال راننده یک دستگاه کامیون با مراجعه به کلانتری 170 کهریزک به مأموران گفت: شب گذشته در حین انتقال 25 تن میلگرد ، مورد آدم ربایی و سرقت محموله کامیون قرار گرفتم و سارقان پس از سرقت محموله میلگرد مرا در حالیکه با دست و پای بسته شده در کف کامیون قرار گرفته بودم رها کرده و از محل متواری شدند .

با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور رئیس شعبه 102 مجتمع قضایی کهریزک ، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت . با ارجاع پرونده به پایگاه نهم پلیس آگاهی ، راننده کامیون در اظهارات خود به کارآگاهان گفت : ساعت 12 شب نهم تیرماه با یک دستگاه تریلی ولوو حامل 25 تن ملیگرد ، به سمت تهران در حرکت بودم که در گردنه ی حسن آباد یکدستگاه خودرو پژو 405 نوک مدادی با 3 سرنشین که دارای تابلو ایست و چراغ گردان کوچک بودند و یکی از آنها نیز لباس نظامی به تن داشت ، جلو مرا گرفت.

یکی از سرنشینان خودرو ابتدا شروع به بررسی مدارک خودرو کرد که ناگهان اقدام به زدن افشانه به صورتم کرد و به کمک دیگر سرنشینان خودرو پژو 405 دست و پاهایم را بسته و در داخل کامیون خوابانده و به مکانی نامشخص برده ، پس از تخلیه محموله میلگرد مرا با کامیون به ابتدای خیابان درختی آورده و با خودرو رها کردند . پس از گذشت چند ساعت توانستم تا با کمک چند کارگر رهگذر که متوجه کمک خواستن من شده بودند دست و پایم را باز کرده و بلافاصله به کلانتری مراجعه کنم.

در ادامه رسیدگی به این پرونده ، با تحقیقات انجام شده از راننده ی کامیون اطلاعات جدیدی در اختیار کارآگاهان قرار گرفت که زمینه شناسایی محل نگهداری محموله سرقت شده و و دستگیری یکی از سارقان را ایجاد کرد .

راننده ی کامیون در اظهارات بعدی خود به کارآگاهان گفت : زمانیکه سارقان دست و پای مرا بسته و در داخل کامیون قرار داده بودند ، در زمان انتقال محموله میلگرد به محل تخلیه آن در یک لحظه کوتاه توانستم نوشته ی روی یکی از تابلوهای نصب شده در کنار جاده را که بر روی آن نام شهرک واوان نوشته بود بخوانم و بعدا از آن دیگر موفق به دیدن هیچ چیزی نشدم تا اینکه از دست سارقان نجات پیدا کردم.

راننده کامیون در اظهارات دیگری به کارآگاهان گفت : زمانیکه به محل تخلیه محموله کامیون رسیده بودیم ، به هیچ عنوان نتوانستم هیچ چیزی را ببینم و یا بشنوم ؛ تنها چیزی که در زمان تخلیه میلگردها توجه مرا به خود جلب کرد ، بویی بود که معمولا در محل دام و طیور ایجاد می شود.

با توجه به اظهارات جدید راننده کامیون ، کارآگاهان پایگاه نهم بررسی فرضیه "انتقال محموله سرقت شده به یکی از دامداری های منطقه واوان و یا مناطق اطراف را در دستور کار خود قرار داده و در کمتر از 24 ساعت از زمان سرقت محموله میلگرد ، موفق به شناسایی محل تخلیه محموله کامیون در یکی از دامداری های منطقه واوان ، واقع در جاده قدیم قم ـ کمال آباد شدند.
بلافاصله با شناسایی دامداری مورد نظر ، این محل به محاصره در آمد و کارآگاهان ضمن توقیف محموله سرقت شده موفق به دستگیری یکی از متهمان به هویت "رضا 28 ساله شدند.

با دستگیری و انتقال رضا به پایگاه نهم ، بلافاصله وی به عنوان یکی از سرنشینان خودرو پژو 405 در زمان سرقت مورد شناسایی قرار گرفت ؛ متهم که چاره ای جز اعتراف نداشت ، در اعترافت خود به کارآگاهان گفت : پس از سرقت محموله و به پیشنهاد علی . ک که به عنوان نگهبان در دامداری کار می کند محموله میلگرد را به دامداری آورده و قرار شد تا در کمتر از 48 ساعت نسبت به فروش آن و انتقال به محل دیگر اقدام کنیم که محل تخلیه محموله شناسایی و من نیز که مسئولیت مراقبت از محموله را داشتم دستگیر شدم.

با توجه به تحقیقات انجام شده از متهم و اعترافات صریح وی در خصوص معرفی دو همدست خود به اسامی "عباس 28 ساله و "علی 24 ساله ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که دامداری متعلق به پزشکی است که در خارج از کشور اقامت داشته و به ندرت و برای سرکشی به دامداری مراجعه می کند و "علی نیز پس از چندین سال کار به عنوان نگهبان در دامداری از این موضوع اطلاع کامل داشته و با طرح و نقشه قبلی اقدام به طرح پیشنهاد سرقت محموله آهن میلگرد و انتقال آن به دامداری ، به دو نفر از دوستان خود کرده است. 

کارآگاهان پایگاه نهم در ادامه رسیدگی به پرونده و با توجه به شناسایی دقیق دو متهم دیگر پرونده ، بلافاصله تصاویر این دو نفر را نیز از سیستم جامع پلیس استخراج و راننده کامیون بلافاصله پس از مشاهده تصاویر علی و عباس ، هر دو را به عنوان سارقان محموله معرفی و در زمان شناسایی تصاویر متهمان ، علی را به عنوان فردی که در زمان سرقت لباس نظامی به تن داشته و اقدام به پاشیدن افشانه به صورتش کرده، مورد شناسایی قرار داد.

با شناسایی هویت دقیق دیگر متهمان پرونده و انجام اقدامات پلیسی ، کارآگاهان پس از شناسایی مخفیگاه عباس و علی را اول مرداد ماه در دو عملیات جداگانه ی همزمان هر دو متهم را دستگیر و به پایگاه نهم پلیس آگاهی انتقال دادند. در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک دستگاه خودرو 405 نوک مدادی ، تابلوی ایست پلیس ، لباس نظامی ، افشانه کشف شد .

سرهنگ کارآگاه مرتضی رستمی ، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، در ادامه اعلام این خبر با اشاره به این موضوع که تحقیقات در خصوص این پرونده در مراحل مقدماتی قرار دارد ، گفت: با دستگیری متهمان و اعترافات صریح آنها در خصوص سرقت های تحت پوشش مأمور و احتمال ارتکاب دیگر جرایم ، شناسایی دیگر جرایم ارتکابی و مالباختگان در دستور کار کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است .

وی ادامه داد: از مالباختگان که توسط سرنشینان یک دستگاه خودرو پژو 405 نوک مدادی و عمدتا در مناطق جنوب شهر تهران ، بویژه در ساعات بامداد مورد زورگیری و سرقت قرار گرفته اند دعوت می شود تا برای شناسایی متهمان و طرح شکایات خود به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین