آفتابنیوز : آفتاب: یکی از اخباری که طی 24 ساعت گذشته مورد توجه بسیاری از رسانه های جهان قرار گرفته، گزارش «واشنگتن پست» درباره افزایش توان نظامی ایران در خلیج فارس است. به نوشته این روزنامه، تحلیل ها حاکی از آن است که ایران توان خود در منطقه خلیج فارس را تقویت کرده و به سرعت در حال به دست آوردن قابلیت های جدیدی برای حمله به کشتی های جنگی آمریکاست. بر این اساس، وجود این قابلیت ها سبب بروز نگرانی های جدی در میان آمریکایی ها شده؛ زیرا آن ها را متوجه آسیب پذیری های خود در منطقه کرده است.
از جمله مطبوعاتی که صبح امروز اقدام به انتشار این خبر کرده اند، می توان به «گلوبال پست» اشاره کرد.
پایگاه خبری «گالف تودی»، توجه خود را بر موضوع مذاکرات هسته ای ایران معطوف کرده و از برگزاری گفت و گوهای ایران و غرب در آینده ای نزدیک خبر داده است. این پایگاه به نقل از «مایکل مان»، سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشته اشتون به زودی درباره از سر گیری مذاکرات با سعید جلیلی گفت و گو خواهد کرد. وی در این رابطه گفته: «این امر به زودی اتفاق خواهد افتاد؛ اما هنوز تاریخ آن مشخص نشده است». در مطلب گالف تودی اشاره مختصری به آخرین تحولات رخ داده در زمینه مذاکرات هسته ای ایران نیز شده است.
روزنامه ایرلندی «آیریش تایمز» در مطلبی به بررسی مواضع اخیر «میت رامنی»، کاندیدای جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درباره ایران پرداخته و این موضع گیری ها را تلاشی از سوی وی برای جلب آرای یهودیان آمریکا دانسته است. رامنی که امروز برای دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی به سرزمین های اشغالی سفر می کند، روز گذشته در مصاحبه ای با یک رسانه اسرائیلی گفته حمله نظامی آمریکا به مراکز هسته ای ایران نباید به عنوان یک گزینه کنار گذاشته شود. آیریش تایمز اشاره می کند که در سال 2008، باراک اوباما توانسته بود 70 درصد از آرای یهودیان آمریکا را به سوی خود جلب کند.
اما از سوی دیگر، سایت شبکه خبری «نیوز مکس»، ضمن بررسی تهدیدات مطرح درباره حمله احتمالی آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای ایران، چنین اقدامی را اشتباه دانسته است. به نوشته این سایت، چنین حمله ای می تواند به سرعت به یک جنگ وسیع تر تبدیل شود و دامنه اش از آنچه در ابتدا تصور می شد فراتر رود. علاوه بر این، چنین اقدامی اثراتی ویرانگر بر اقتصاد جهانی خواهد داشت. در مجموع، نیوزمکس پیامدهای شکل گیری یک بحران احتمالی در رابطه با ایران را «مهلک» توصیف کرده است.
به گزارش تابناک،در نهایت، در خبری اقتصادی، روزنامه هندی «تایمز اقتصادی» از برنامه دولت هند برای افزایش صادرات منسوجات به ایران و همچنین اعضای جامعه «کشورهای مستقل هم سود» خبر داده است. در همین رابطه وزیر بازرگانی هند گفته این کشور در پی وارد شدن به بازارهای جدیدی است که در حقیقت از سال ها پیش مورد توجه قرار گرفته بودند. در این میان، خاورمیانه، کشورهای مستقل هم سود و ایران از اهمیت بالایی برای هند برخوردار هستند. در این مطلب اشاره شده که هند، پس از چین، دومین تولیدکننده محصولات نساجی در جهان است.