پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۵۹
کد خبر:۱۶۶۱۳۸
۲۱:۲۲
۱۳۹۱/۰۵/۱۲

تظاهرات کارگران بزرگترین کارخانه فولاد ایتالیا

۲۱:۲۲
۱۳۹۱/۰۵/۱۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: هزاران کارگر کارخانه فولاد ایتالیا در شهر درتارانتا، در اعتراض به تعطیلی احتمالی کارخانه به خیابانها آمدند.

به گزارش آفتاب به نقل از یورونیوز، سه اتحادیه کارگری بزرگ ایتالیا این تظاهرات را در این شهر، که به یکی از آلوده ترین شهر های دنیا معروف است، سازماندهی کردند.

هفته گذشته دادگاه دستور تعطیلی بخش هایی از کارخانه فولاد ایلوا و دستگیری هشت تن از مدیران ارشد آن را صادر کرد،

دلیل تعطیلی کارخانه فولاد تارانتا مواد شیمایی و دی اوکسینهای سرطان زای ناشی از فعالیت آن است.

سوزانا کاموسو رهبر بزرگترین اتحادیه کارگری ایتالیا می گوید:“چنین مسئله پیچیده و دشواری طبیعتا کارگران را نگران می کند. اختلاف نظر هم بین ما پیش می آید. نباید از آن ترسید و باید عاقلانه با آن برخورد کنیم.

کارخانه فولاد ایلوا در جنوبی ترین نقطه ایتالیا 12 هزار کارگر دارد و پیش بینی می شود تعطیلی آن باعث لطمه خوردن به 20 هزار فرصت شغلی در کل منطقه بشود.

در حالیکه دولت ایتالیا خواهان ادامه فعالیت کارخانه است، اما ادامه فعالیت پاکیزه کارخانه و نوسازی آن نیاز به نزدیک به 340 میلیون یورو سرمایه دارد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha