آفتابنیوز : 
آنان به نشانه ابراز انزجار ایران به حمایت بریتانیا از صدور این قطعنامه خواستار اشغال سفارت انگلیس شدند تا واقعه ای که 26 سال پیش و در موسم پاییزی این چنین به وقوع پیوست و سفارت آمریکا به اشغال گروگان گیران دانشجو در آمد ،این بار برای پسر عموهای انگلوساکسون آمریکایی ها و بدست دانشجویان بسیجی تکرار شود .گرچه این فریاد را برخی نمایندگان مجلس نیز سر دادند که دلیلی برای ادامه روابط در سطح فعلی با لندن نیست و باید سفیر انگلیس را از ایران اخراج کرد.
علاوه بر آن برخی سایت های خبری و مسوولین محلی اعلام کردند که انگلیسی ها در ناآرامی های خوزستان دخالت داشته و دو نظامی فراری این کشور عاملان اصلی وقایع اهواز هستند. تحریم انگلیس از سوی ایران نیز دیگرخواسته معترضین است تا آنجا که عباس سلیمی نمین از فعالان جریان اصولگرا از مسوولان خواست تا انگلیس را" تحریم پزشکی " کرده و حتی برای درمان نیز به لندن سفر نکنند.
با این وجود گویی میان مسوولین نه تنها بحثی برای برخورد با انگلیس نیست بلکه روسای دستگاه دیپلماسی می گویند هیچ برنامه ای برای قطع رابطه با هیچ کشوری در دست بررسی نیست.
اما همچنان تجمعات اعتراضی حوالی سفارت برگزار می شود و هربار اقشار گوناگون اجتماعی که به لحاظ سیاسی به محافظه کاران نزدیک ترند تجمع می کنند.
امروز 24 تشکل غیردولتی زنان طبق اعلام قبلی مقابل سفارت بریتانیا حضور یافتند. بر روی پلاکاردها و پارچه نوشته های زنان معترض آمده بود : برای احقاق حق مسلم ایران در برخورداری از فناوری هسته ای تاپای جان ایستاده ایم؛ ملت ایران با قدرت و اقتدار ملی خود، دیوار خودخواهی ابرقدرتها را بر خواهند چید؛ قطعنامه هسته ای فاقد اعتبار است؛ ایران مقابل باج خواهی غرب ایستاده است؛ از شورای امنیت هرگزنمی هراسیم؛ این لانه جاسوسی تعطیل باید گردد.
نفیسه فیاض بخش نماینده تهران در مجلس که در جمع معترضین حضور یافته بود در سخنانی اظهار داشت: امروز در مقطعی سرنوشت ساز، جمعی از زنان به نمایندگی از همه زنان ایرانی برای اعلام موضعی صریح و قطعی در برابر اجانب گرد آمده اند و اعلام می کنند همانطور که قرآن کریم فرموده است، کفار از ما راضی نخواهند شد مگر آنکه تمامی دستورات آنها را به طور کامل اجرا کنیم .
فیاض بخش تصریح کرد : ما یاد گرفته ایم که اگر یک قدم در برابر بیگانگان تسلیم شویم، خداوند ما را یاری نخواهد کرد.
غرب هر روز ما را به نقض یک چیز متهم می کند، روزی حقوق بشر و روزی دیگر تروریسم؛ گاهی حقوق اقلیت ها و دیگر روز حقوق زنان، در حالی که ما باید آنها را به خاطر نقض این موارد بازخواست کنیم.
وی در ادامه با انتقاد از روش فعلی دیپلماسی انگلیس گفت: ظاهرا این کشور پس از گذشت 27 سال از وقوع انقلاب و پشت سرگذاشتن واقعه عظیمی چون جنگ تحمیلی هنوز زنان و مردان انقلابی ما را نشناخته است.
فیاض بخش به معاهده ان پی تی اشاره کرده و افزود: در بند چهارم این معاهده به صراحت از از حق کشورها برای دستیابی به انرژی هسته ای سخن گفته شده و حال سوال من این است که آیا انگلیس و اتحادیه اروپا یک قدم در برابر اجرای این بند گام برداشته است.
وی اضافه کرد : غرب مانند سگی می ماند که اگر عقب نشینی کنی به سوی تو حمله خواهد کرد و تنها راه مقابله، ایستادگی است.
این نماینده مجلس هفتم که ازحامیان طرح تصويب يك فوريتي تعليق اجراي داوطلبانه پروتكل الحاقي است تصمیم گیری در مورد ادامه اجرای پروتکل الحاقی را وظیفه مجلس دانست و افزود : ما هیچگاه زیر بار پروتکل ذلت بار الحاقی "ان پی تی" نخواهیم رفت چرا که همه اسرار نظامی، صنعتی و علمی ما را به دست بیگانگان خواهد انداخت.
فیاض بخش به ماده 10معاهده ان.پی.تی اشاره کرد و اظهار داشت : در این ماده، راهکار خروج از "ان پی تی" پیش بینی شده که اگر روزی به این نتیجه برسیم، آن را عملی خواهیم کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: مهمترین ارمغان انقلاب اسلامی به کشورهای مستضعف، صادرات خودباوری است و ما هیچگاه استقلال و آزادی خود را تقدیم بیگانگان نخواهیم کرد.
وی در پایان سخنان خود خطاب به کشور انگلیس گفت: ما تا آخرین قطره خون خود برای عزت و پیشرفت کشور پایداری می کنیم و به شما اعلام می کنیم نگذارید کاسه صبر مردم ما از کارشکنی شما لبریز شود.
تجمع کنندگان قطعنامه ای 4 بندی نیز قرائت کردند که در آن از اقدامات دولت و مجلس در خصوص پرونده هسته ای از جمله ابتکار محمود احمدی نژاد و تصويب يك فوريتي تعليق اجراي داوطلبانه پروتكل الحاقي حمایت شده است.
متن كامل اين قطعنامه به شرح زير است:
بسم الله الرحمن الرحيم
به نام خدايي كه كشتي نوح را به ساحل امن رساند و آتش را بر ابراهيم خاموش و مريم عذرا را از اتهام دشمنان مبري و موسي را از نيل عبور داد.
و به نام خدايي كه محمد مصطفي صلياللهعليهوآلهوسلم كه آخرين برگزيده و تصديق كننده انبيا پيشين بود را به قرآن كريم كرامت بخشيد.
فرمان " لاتظلمون ولا تظلمون" يعني " نه ظالم باشيد و نه ظلم را بپذيريد " را بر پيروانش صادر و هزينه و بهاي آن را شهادت در راه خودش قرار داده است و امام حسين عليهالسلام و واقعه عاشورا را به عنوان الگو و معلم اين مكتب معرفي فرموده است.
چگونه ممكن است ملتي با اين پشتوانه عظيم فرهنگي, اعتقادي, سياسي در مقابل خواستههاي غيرمنطقي قرون وسطايي و استعمارگرايانه دولتهاي بدنامي چون بريتانيا كه سابقه ديرينهاي در جرم و جنايت دارند، تسليم شود.
كشورهايي كه هر چه ميگذرد زيادهخواهيها و فتنهها و جناياتشان بر جهانيان بيشتر برملا ميشود.
چگونه ممكن است ملتي كه در طول هشت سال دفاع مقدس در مقابل ائتلاف غرب و شرق پايداري نموده است تسليم بيمنطقي و زورگوييهاي جنايتكاران شود؟
جاي بسي شگفتي است كه چگونه غرب براي اسرائيلي كه روي جنايتكاران تاريخ را سفيد كرده است و هر روز ملت مظلوم فلسطين را از هوا و زمين سركوب و به خاك و خون ميكشد حق استفاده از فناوري هستهاي را قائل است و او را در ساختن سلاحهاي هستهاي ياري ميدهد و اسرائيل را با داشتن بيش از 200 كلاهك اتمي خطري براي جامعه جهاني نميپندارد.
چگونه ملت ايران ميتواند اين بيمنطقي را قبول كند كه فناوري بومي كه توسط متخصصان ايراني به وجود آمده و در رشتههاي مختلف علمي از جمله پزشكي و كشاورزي در دانشگاههاي اين مملكت درحال تحقيق و توسعه ميباشد و هر روز به كشفيات علمي جديدي منجر ميگردد متوقف و معطل بماند.
جامعه علمي ايران هرگز اين منطق قرون وسطايي را نه تنها براي خود بلكه براي هيچ ملتي نميپذيرد. اما متاسفانه شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژياتمي برخلاف معاهده NPT و اساسنامه آژانس نه تنها ايران را در دستيابي به فناوري صلحآميز هستهاي حمايت نميكند بلكه قطعنامهاي را به تصويب ميرساند كه به نحو آمرانهاي از دولت و مجلس ايران ميخواهد تا پروتكل الحاقي را امضا و دسترسيهاي گسترده و غيرمعمول را نسبت به كليه اماكن و اشخاصي كه موردنظر آژانس ميباشد فراهم سازد.
شوراي حكام فراموش كرده است كه ملت و دولت ايران نه مستعمره انگليس است و نه مستعمره آمريكا كه براي دولت و مجلسش امريه صادر شود.
جنبش انقلابي زنان اين مرز و بوم در راستاي حمايت از نظرات رهبر فرزانه خود و دولت و مجلس شوراي اسلامي مواضع خود را به شرح ذيل اعلام ميداريم:
1- ضمن حمايت از پيشنهادات رئيسجمهور محبوب ايران دكتر احمدي نژاد در مجمععمومي سازمان ملل از ايستادگي دولت ايشان در احقاق حق مسلم ايران در داشتن چرخه سوخت هستهاي قدرداني و اعلام حمايت مينماييم.
2-ما ضمن استقبال از تصويب طرح يك فوريتي تعليق اجراي داوطلبانه پروتكل الحاقي در مجلس شوراي اسلامي حمايت و تشكر خود را از اين حركت انقلابي اعلام مينماييم.
3-اگر بيمنطقيهاي شوراي حكام آژانس و گردانندگان پشت صحنه آن ادامه پيدا كند و بخواهند ايران را از حق مسلم سوخت هستهاي محروم سازند ملت ايران ديگر لزومي به پايبندي نسبت به معاهده NPT و حضور در آژانس بينالمللي انرژي اتمي در خود نديده و تا آخرين نفس از حق مسلم خود دفاع خواهد نمود.
4-درآخر به آمريكا و انگليس هشدار داده ميشود كه ايران نه افغانستان است و نه عراق. اين ملت خصوصاً زنانشان تا آخرين قطره خون از شرف و ناموس و هويت اسلامي ـ انساني خود حمايت نموده واز هيچ تهديد و اجماع بينالمللي هراسي نداشته و در مقابل آن تسليم نخواهند شد.
اما رخداد پایانی این تجمع نیز شباهت کاملی به تجمع هفته پیش داشت زنان معترض با فریاد های "مرگ بر انگلیس " به سمت درب اصلی این سفارت حرکت کردند که با ممانعت نیروی انتظامی که این بار پلیس زن نیز در آنان به چشم می خورد، به عقب رانده شده و تجمع پایان یافت.
گفتنی است این اقدام نیروی انتظامی در هفته گذشته با اعتراض تجمع کنندگان روبرو شده بود و در عوض به سمت سفارت کلوخ و گوجه فرنگی پرتاب کردند اما امروز خبری از این گونه اقدامات نبود .
یکی از مسئولان این تجمع پس از متفرق شدن زنان معترض گفت : ما امروز در این جا جمع شدیم تا به نمایندگی از زنان ایرانی، پیام خود را به گوش زورگویان و مستکبرین و در راس آنها آمریکا و انگلیس برسانیم که ما هر طور که شده صنعت هسته ای را نیز همچون صنعت نفت ملی خواهیم کرد و در این راه که برای رسیدن به آن اراده کرده ایم، ما زنان ایرانی نیز دوشادوش مردان ایرانی از حق مسلم کشورمان دفاع خواهیم کرد و تا آخر ایستاده ایم.
وی در پایان تاکید کرد : روز 13 آبان ماه امسال که روز مبارزه با استکبار جهانی است ، ما نیز همراه با دانشجویان در مقابل این جاسوس خانه (سفارت انگلیس) تجمع خواهیم کرد تا تکلیفمان را با این روباه پیر روشن کنیم.
این تجمع پایان یافت و معترضین با هم قرار روز 13 آبان را گذاشتند تا اگر 26 سال پیش از آن "لانه جاسوسی آمریکا "را فتح کردند این بار "لانه روباه پیر " را به تصرف درآورند.
از 11 مهر تا 13 آبان اتفاقات زیادی خواهد افتاد.