کد خبر: ۱۶۶۴۳
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۸۴ - ۱۶:۱۹

کارتن خوابها ،امسال هم از سرما می میرند

آفتاب‌‌نیوز :  رسول خادم گفت :  اگر ساماندهی کارتن خوابها محقق نشود ،مجبوریم آنها را رها کنیم.

وي با اشاره به اين كه از آذرماه سال گذشته تاكنون يك هزار و 301 بي‌خانمان جمع آوري و به مركز اسلامشهر منتقل شده‌اند، افزود: از اين تعداد يك هزار و 61 بي‌خانمان ترخيص شدند اما 240 بي‌خانمان همچنان به دليل عدم توان دستگاههاي اجرايي مدت‌ها است كه در مركز اسلامشهر باقي مانده‌اند.

خادم گفت: از اين تعداد نيز 207 بي‌خانمان بايد براي نگهداري به سازمان بهزيستي سپرده شوند اما اين سازمان علي‌رغم تلاش‌هاي فراوان در اين زمينه از امكانات لازم برخوردار نبوده و قادر به نگهداري آنها نيست.

وي افزود: هم چنين وزارت بهداشت هم اعتبار و بودجه‌اي را براي درمان كارتن خواب‌ها و بي‌خانمان كه اغلب معتادان پر خطر و مبتلاء به بيماري‌هاي ايدز و هپاتيت هستند ،ندارد.

رييس كميسيون فرهنگي اجتماعي شوراي شهر تهران خاطر نشان كرد: با ادامه اين روند مراكز نگهداري بي‌خانمان‌ها قفل و جمع آوري آنها هم متوقف مي‌شود و با شروع فصل سرما ،شاهد بروز مشکلات جدی در این زمینه خواهیم بود. 






بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین