پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۱۶۶۵۷۹
۱۳:۵۴
۱۳۹۱/۰۵/۱۶

تهدید به خودسوزی یک مادر ترک برای شرکت پسرش در کنکور(+عکس)

۱۳:۵۴
۱۳۹۱/۰۵/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک مادر 45 ساله ترکیه ای در شهر آنتالیا با تهدید به خودسوزی سبب شد تا فرزندش از بازداشتگاه تحت الحفظ ماموران پلیس در کنکور دانشگاه شرکت کند. 

این مادر ترک روز گذشته در مقابل دادگاهی در آنتالیا باریختن بنزین بر روی خود و گرفتن یک فندک به دستش از ماموران خواست تا اجازه دهند فرزندش که یک روز قبل از کنکور بازداشت شده بود ، در آزمون شرکت کند.

به گزارش عصر ایران،تهدید به خودسوزی این مادر ترکیه ای در نهایت کارگر شد و قاضی دادگاه حکم داد که فرزند 22 ساله این مادر تحت الحفظ ماموران پلیس برای شرکت در کنکور به مرکز آزمون برود و پس از دادن امتحان بار دیگر به بازداشتگاه باز گردانده شود.



{$old_album_166579}
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
درود براین مادرفداکار وهمه مادران فداکار که برای موفقیت فرزندانشان هستی ونیست خودرا به خطر می اندازند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
قربونه همه مادرهای روی زمین
خاک پاشونم
پاسخ
ناشناس
Australia
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
حالا باید ببینیم بچه اش تلافی می کنه و قبول می شه یا خنگ بازی از خودش درمیاره!
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
ای جانم...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
غریزه و فداکاری مادران در تمام دنیا یکسان است.
پاسخ