پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۶۶۷۷۵
۲۱:۵۱
۱۳۹۱/۰۵/۱۷
دستیار محمد بنا در تیم ملی/خیرآبادی:

می دانستم اجازه نمی دهند ایران سه طلا بگیرد

۲۱:۵۱
۱۳۹۱/۰۵/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به نظر او مافیای تقسیم مدالها نمی خواهد همه مدالها به ایران برسد.خیرآبادی می گوید:«من قبلا دو،سه باری گفته بودم که اگر مافیا بگذارد ما می توانیم چهار مدال طلا بگیریم.اما برای اینکه مدالها به ایران نرسد سر عبدولی را بریدند.

به گزارش خبرآنلاین؛ اگر حق ایران سه طلا باشد آنها دو طلا را کنار می گذارند و با ناداوری اجازه نمی دهند ایران به حقش برسد.»مربی تیم ملی کشتی فرنگی معتقد است تیم های دیگر آمادگی ایرانی ها را جور دیگری تفسیر می کنند:«قبل از مسابقه وقتی دراتاق استراحت نشسته بودیم دیدم،مربیان روسیه،کوبا و ترکیه با هم صحبت می کردند،می گفتند ایرانی ها استثنایی آماده اند،یک جورایی مشکوک هستند.در حالی که بچه ها ما بدنهای آماده ای دارند.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۸
اين هم نتيجه نداشتن كرسی در فيلاست كه به راحتي زحمات و هزينه های چند ساله جوانان كشورمان را به راحتی بی ثمر ميكنند و كسی نيست كه از حقمان دفاع كند . چطور می شود كه قطر در فيلا نماينده دارد ولی صاحب كشتی جهان ، ايران ندارد ، چون قطر پول خرج ميكند . فقط چند درصد از اون هزينه های ميلياردی كه به فوتباليستهای بی مصرف داده ميشود بايد در چنين راه هايی خرج شود تا اين چنين حقمان را پايمال نكنند .
پاسخ
ناشناس
Germany
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۸
پس چی شد آقای دستیار، چهامی را هم گرفتیم که!!!پس مافیا چی شد؟!
پاسخ