کد خبر: ۱۶۷۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۳

سوريه به چهار بخش تقسيم مي شود!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: اين‌بار يک افسر ارشد اسرائيلي مدعي شد که براساس شواهد و قرائن، سوريه بعد از بشار اسد به 4کشور کوچک فرقه‌اي تقسيم مي‌شود، درست همان حرفي که چند روز پيش عبدالله شاه اردن بر زبان راند.

وي با ادعاي اين که ايران و حزب الله به دليل اوضاع سوريه دچار تنش و نگراني شده‌اند، اظهارداشت: ارتش اسراييل طرح‌هاي نظامي را براي حمله به ايران تهيه و تقديم دولت کرده است.

اين افسر صهيونيست که نخواست نامش فاش شود، در گفت گو با "يونايتد پرس اينترنشنال" گفت: احساس مي كنيم احتمال تقسيم سوريه و تاسيس دولت هاي فرقه‌اي در اين سرزمين وجود دارد.

وي مدعي شد که اگر اوضاع اين گونه پيش برود،سوريه به 4 منطقه: كردنشين در شمال، علوي نشين در سواحل شامل دو شهر طرسوس و لاذقيه، سني نشين و دروزي نشين در منطقه جبل دروز تقسيم مي‌شود.

اين افسر اسرائيلي در سخني که کاملاً متناقض با رفتار فعلي سران اين رژيم در حمايت تسليحاتي، اطلاعاتي و سياسي از شورشيان سوريه، مدعي شد منافع اسراييل در وجود حكومتي مركزي در سوريه است نه در تقسيم سوريه!

وي در ادامه سخنان خود که تناقض آشکاري با جملات پيشين در متضرر شدن اسرائيل از نبود دولت مرکزي قدرتمند در سوريه است، گفت: به دليل حوادث سوريه محور تهران - دمشق – بيروت (حزب الله) متضرر خواهد شد، اين محور همان محوري است كه سلاح از آن عبور مي‌كند.

به نظر مي‌رسد منظور وي از سلاح، رسيدن موشک‌هاي پيشرفته‌تر به دست مقاومت اسلامي لبنان باشد که به کابوس صهيونيست‌ها تبديل شده است.

اين افسر اسرائيلي در ادامه سخنان خود با بيان اين موضوع که ما معتقديم كه ايراني‌ها به شدت از حوادث سوريه نگرانند و سوال اينك اين نيست كه آيا نظام اسد سرنگون خواهد شد بلكه سوال اين است كه اين امر چه وقت اتفاق خواهد افتاد، افزود: ما معتقدم كه روس‌ها مي‌دانند اين مسئله فقط نياز به زمان دارد.

تحليل اين افسر صهيونيست در مورد تحولات سوريه در حالي صورت مي‌گيرد که همه کارشناسان مسايل سياسي و نظامي از اينکه ارتش سوريه پس از 17 ماه درگيري همچنان انسجام دروني خود را حفظ کرده و به سادگي شورشيان را در هر نقطه‌اي سرکوب مي‌کند، متحير هستند و آن را غير قابل پيش‌بيني ارزيابي دانسته‌اند.

اين نظامي اسرائيلي مدعي شد كه اسد كنترل كشور را از دست داده است و سربازان و افسران ارتش سوريه و حتي يگان‌هايي از ارتش سوريه جدا مي‌شوند.

افسر اسرائيلي که به نظر مي‌رسد سطح تحليلش در مورد سوريه و تحولات آن به اندازه تحليل‌هاي وزير جنگ اين رژيم باشد که باعث به تمسخر گرفتن وي در محافل سياسي و اطلاعاتي اسرائيل شد.

ايهود باراک هشت ماه پيش در مورد تحولات سوريه از سقوط دو هفته‌اي بشار اسد خبر داده بود که اين پيش بيني غلط از آب درآمد و باراک پس از آن ديگر در مورد سوريه اظهار نظر نکرد.

وي در ادامه سخنان متناقض خود گفت: ارتش سوريه همچنان طرفدار بشار اسد است، بشار اسد و نيز اغلب اعضاي خانواده‌اش همچنان در دمشق حضور دارند و به سختي مي‌توان به اين سوال پاسخ داد كه تا چه زمان در آنجا خواهد ماند و سخت‌تر از آن اين است كه آيا اسد از سلاح شيميايي عليه ملت خود استفاده خواهد كرد يا خير!!!

اين افسر اسرائيلي در ادامه به مسئله مخالفان مسلح در سوريه پرداخت و گفت: شورشيان سوريه متشکل از فراريان ارتش سوريه، جبهه جهاد جهاني و اخوان المسلمين هستند و اين مسئله چالش‌هاي بسياري فرا روي اسراييل قرار مي‌دهد و هيچ كس نمي‌داند پس از سرنگوني اسد چه اتفاقي خواهد افتاد.

به گزارش ايران‌آباد،وي با بيان اينکه مسئله بسيار مهم براي ما اين است که چه اتفاقي براي سلاح راهبردي سوريه خواهد افتاد و ارتش اسراييل اين مسئله را به طور عميق بررسي مي‌كند تا بداند اين سلاح به دست حزب الله خواهد افتاد، مدعي شد: اگر شرايط ايجاب کند ارتش ارتش اسراييل مي‌تواند مانع رسيدن سلاح‌هاي شيميايي به دست سازمان‌هاي تروريستي شود.

به نظر مي‌رسد منظور وي از سازمان‌هاي تروريستي مقاومت اسلامي لبنان باشد. اين ادعا در حالي صورت مي‌گيرد که در اوج نبرد 33 روزه در لبنان که تمام مرز لبنان با سوريه و همچنين جبهه‌هاي جنگ تحت کنترل شديد هواپيماهاي شناسايي ارتش اسرائيل بود، باز هم مهمات و به خصوص موشک‌هاي برد بلند مانند خيبر به دست رزمندگان لبناني مي‌رسيد و حتي در يک مورد هم ارتش اين رپيم موفق به جلوگيري از آن نشد، حال بايد ديد پس از آنکه مقاومت اسلامي لبنان نيروي دفاعي و حتي تهاجمي خود را دستکم چند برابر از سال 2006 کرده، ارتش اسرائيل چگونه مي‌تواند به مقابله با آن بپردازد.

وي در ادامه اين گفت‌وگو که به نظر مي‌رسد براي انعکاس نگاه داخلي رپيم صهيونيستي به محيط پيراموني خود و ابراز اطلاع از حوادث روي داده در اين محيط صورت مي‌گيرد، اظهارداشت كه ارتش اسراييل شمار نيروهاي خود را در بلندي‌هاي جولان افزايش داده و در نوار مرزي موانعي ايجاد كرده است تا امنيت مناطق مرزي را تضمين كند که البته اين اقدامات براي حمله صورت نمي‌گيرد بلكه همگي اقداماتي دفاعي است!

وي گفت: تعداد شهروندان سوري كه عازم مرزها مي شوند بيشتر شده است و عناصري به نوار مرزي آمده‌اند و اقدام به شليك گلوله مي‌کنند اما تاکنون پناهنده سوري به سمت اسراييل – منظور وي بلندي‌هاي اشغالي جولان است - نيامده است.

اين افسر اسراييلي درباره احتمال دخالت نظامي اسراييل در سوريه گفت: اگر حوادث سوريه به سمت انجام عمليات تروريستي عليه ما كشيده شود، سكوت نخواهيم كرد اما ترس ما از اين است كه عناصر جهادي در سوريه به منطقه مرزي جولان بيايند و اين چالش بزرگي براي اسراييل به شمار مي‌آيد.

وي در ادامه مدعي شد که دبيركل حزب‌الله از اوضاع سوريه نگران است و افزايش سخنراني‌ها و پخش نوار ويديويي عمليات ربودن نظاميان اسراييلي در سال 2006، بيانگر پريشاني وي است.

البته وي به نکته اشاره نکرد واکنش عصبي صهيونيست‌ها به پخش اين ويدئو چرا صورت گرفت و چرا آنها اقدام به پخش فيلم ترور سيدعباس موسوي دبيرکل پيشين حزب‌الله کردند و از مديران گوگل خواستند تا اين فيلم را از روي شبکه اجتماعي يوتيوب حذف کند.

اين افسر صهيونيست در پايان اذعان کرد که بعيد است سرنوشت مسئله سوريه بر قدرت نظامي حزب‌الله تاثيري بگذارد زيرا توان نظامي حزب‌الله با برخورداري از تجهيزات نظامي و موشك‌ها در حال افزايش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین