پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۱۶۷۱۹۰
۱۹:۴۲
۱۳۹۱/۰۵/۲۱
نماینده کردتبار مجلس ترکیه عنوان کرد

احتمال وقوع جنگ داخلی در ترکیه

۱۹:۴۲
۱۳۹۱/۰۵/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: عادل کورت نماینده کردتبار حکاری در مجلس ترکیه از حزب صلح و دموکراسی که به عنوان شاخه سیاسی گروهک تروریستی پ‌ک‌ک عمل می‌کند در مراسم تشییع جنازه یکی از اعضای پ‌ک‌ک طی سخنانی اردوغان نخست وزیر ترکیه را به باد انتقاد گرفت.

کورت خطاب به اردوغان گفت که در ترکیه صدای پای جنگ داخلی به وضوح شنیده می‌شود و در این صورت ترکیه لاجرم تجزیه خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد که قبل از اردوغان نخست وزیر‌ها و وزیر کشور‌ها و رئیس ستاد مشترک‌های بسیاری در ترکیه تلاش کردند تا کرد‌ها را نادیده بگیرند و نسبت به پاکسازی آنان اقدام کنند، اما موفق نشدند.

به گزارش فارس،وی دلیل عدم بروز جنگ داخلی در ترکیه تاکنون را نیز خویشتن داری سیاستمداران کُرد عنوان کرد و افزود: اما اینکه کاسه صبر کردهای ترکیه لبریز شده و کارد به استخوان رسیده و از اینجا به بعد چاره‌ای جز مقاومت وجود ندارد و اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند، تجزیه ترکیه به دو قسمت غیرقابل اجتناب است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
بهتره یکم مستقل فکر کنی، ببنید تروریست اصلا چچه مفهومی داره بعد، واژه ها را تو دهنت مزه مزه کن، می بینی داری اشتباه می کنی
پاسخ
ناشناس
Finland
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۲
یک ساعت مارو الاف خبر کردین بگین کی گفته خبرگزاری فارس...شما فکر کردین اگه اتفاقی تو ترکیه بیوفته ما ارامش داریم دور برمون دیگه کامل میشه کشورهای ناارام
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۲
امید وارم اردغان از سرنوشت صدام درس عبرت بگیرد خدا نکنه کاسه صبر رهبران احزاب کرد ترکیه لبریز شود وگرنه دامن خیلی ها را خواهد گرفت.
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
این تجزیه بازی ها کار اسراییل است اما مجری کیست ؟
پاسخ