آفتابنیوز : 
رییس جمهور با توصیف نیروی انتظامی به عنوان پاسداران عزت، امنیت و اقتدار ملت ایران گفت: نیروی انتظامی امروز مجموعه ای بی بدیل و بی نظیر است و به دلیل ماموریت های گسترده، متنوع حساس و متعدد و حیطه عمل بسیار وسیع از مرزداری، مبارزه با قاچاق، برقراری امنیت در جاده ها، ضابط بودن از طرف قوه قضائیه و وظیفه برقراری امنیت در تمامی سرزمین عزیز اسلامی به سازمانی موثر و پرمسئولیت تبدیل کرده است.
رئیس شورای عالی امنیت ملی موفقیت ناجا را وابسته به همکاری و مشارکت مردم دانست و گفت : میزان اعتماد و همبستگی مردم با نیروی انتظامی باعث این مساله شده است که امروز مردم ناجا را از خود می دانند و به آن اعتماد دارند.
وی افزود: خدمت صادقانه، مهرورزی با مردم، قاطعیت در برابر متجاوزین ملت ایران، اعتماد مردم به ناجا را افزایش می دهد.
احمدی نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی باید محیط را برای متجاوزین به حقوق مردم ناامن کند و حداکثر امنیت را برای مردم فراهم کند.