پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۶۸۲۷۸
۱۲:۱۸
۱۳۹۱/۰۵/۳۱

واردات ۱۵۰ میلیاردتومانی موز/موز چینی هم وارد شد

۱۲:۱۸
۱۳۹۱/۰۵/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: براساس تازه‌ترین آمار گمرک ایران در این مدت بیش از 156.6 میلیون دلار موز به وزن 126 هزار تن وارد کشور شد. این میزان واردات از نظر دلاری و وزنی به ترتیب 14 و 23 درصد نسبت به سه ماه نخست سال گذشته کاهش نشان می‌دهد.

امارات، ترکیه و فیلیپین مبادی اصلی واردات موز به ایران در چهار ماه نخست امسال بودند؛ به طوری که سهم این سه کشور در واردات موز ایران به بیش از 90 درصد رسید.

به گزارش ایسنا،چین، اکوادور، موزامبیک و هند نیز دیگر کشورهایی بودند که حجم اندکی موز از آنها وارد ایران شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
شما بهم بگید چی از چین وارد نمیشه؟
اگه موافقید نام کشور رو هم به چین تغییر بدیم. نظرتون چیه؟
بعد میگن ما خودکفا شدیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
دلار عزیز را صرف خرید موز کردند . فکر میکنند مردم ایران میمون هستند ؟ البته شاید این تفکر را هم داشته باشند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
شما می دانید واردکنندگان برای سودی که از واردات عایدشان می شود چطور مالیات می دهند؟
آیا نمی شود برای واردات کالاهای غیرضروری مالیات بیشتری وضع شود؟
در ضمن در جیرفت کرمان هر چیزی به عمل می آید موز هم در آنجا کشت می شود چرا برای تولید موز در داخل سرمایه گذاری نمی شود اگر این قدر پرمصرف است؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
مگه چه اشکالی داره؟؟!! موز از نان شب هم واجب تره!!!!
پاسخ