کد خبر: ۱۶۸۴۱۲
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۵

با كيفيت‌ترين نان ايران معرفي شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: عباس قبادی در گفت‌وگو با ايسنا، با اعلام خبر بالا گفت: طبق بررسيها، اقدامات انجام شده در زمینه ی تولید نان با کیفیت ازجمله آموزش نانوایان، بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و نظارت بر آنها از متغیرهای تأثیرگذار بر افزایش کیفیت نان توليدي در تیرماه است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص نحوه سنجش کارشناسی کیفیت نان گفت: به منظور سنجش کیفیت نان، كارشناسان كنترل كيفي آزمایشگاههای غله و خدمات بازرگانی مناطق 14 گانه کشور در هر ماه، سه درصد واحدهای نانوایی در هر استان را با درنظر گرفتن پراکنش جغرافیایی این واحدها و نوع نان تولیدی، نمونه برداری مي كنند كه مطابق با معیارهای کیفی از نمونه ها، نمره كيفي هر استان و از ميانگين كل استانها، نمره كشوري تعيين مي‌شود.

قبادی افزود: ارزیابی مسئولین کنترل کیفی شرکتهای مناطق براساس شاخص های مندرج در استاندارد 2628 نان سنتی نشان می دهد كه نان سنگک و تافتون با نمره کیفیت 78 از 100 بالاترین نمره را به خود اختصاص داده و نانهای بربری و لواش به لحاظ کیفیت در رتبه های بعدی قرار دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
0
0
به خدا قسم این نان سنگگ آلان دو زار نمی ارزه - تا زمانی که 200 تومنی بود خیلی ارزش داشت - آلان هم گرون شده هم آرد سفیدی که برای سنگگ استفاده میکنند آرد لواش و بربریه نه سنگگ. به ده ها جا که فکر میکردم مسئول باشند زنگ و ای میل زدم هیچکس اهمیت نداد .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
0
0
بي كيفيت ترين نان سنگك است.متاسفانه بعضي از سنگكي ها با ريختن چند دانه كنجد بر روي نان آن را بر مشتريان با قيمت 800تومان تحميل مي كنندواين امر موجب بحث وجدل مشتريان با نانوايان است.ظاهرا به دليل عدم نظارت كافي وعدم برخورد جدي با تخلفات آنان علي رغم اعتراض مداوم مردم همچنان به تحميل نان كنجدي به مشتريان ادامه مي دهند. براي مثال سري به نانوايي سنگي چهار راه زمزم در بلوار ابوذربزنيد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین