پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۶۸۸۴۵
۱۸:۲۲
۱۳۹۱/۰۶/۰۴

شاید تهران باران ببارد

۱۸:۲۲
۱۳۹۱/۰۶/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: عبدالرضا امیدوار شهری از تداوم بارش باران در سواحل دریای خزر، نقاط شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز خبر داد و افزود: از فردا علاوه بر بارش باران در این مناطق دامنه‌های مرکزی زاگرس نیز بارانی می‌شود.

وی ادامه داد‌: برای جنوب شرق و شرق کشور در روزهای آینده وزرش باد شدید به همراه طوفان شن و خاک پیش بینی می‌شود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هوا‌شناسی همچنین خاطر نشان کرد: بر اساس وجود تصاویر ماهواره‌های هوا‌شناسی گرد و غبار در کشور عراق وجود دارد از این رو کاهش دید افقی در برخی نقاط غرب و جنوب غرب کشور پیش بینی می‌شود.

به گزارش خبر آنلاین،امیدوار شهری از افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور از فردا خبر داد و گفت: ‌ برای استان تهران نیز رگبار بارش پراکنده باران و وزش باد پیش بینی می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تهران باران
ارسال پیام
captcha