کد خبر: ۱۶۸۹۱۱
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۰

مقایسه سال پایانی دو دولت از یک نگاه

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: این کار به هر دلیل باشد مثلا فشار امثال مطهری و ناطق یا تذکرات دیگران، درست همان چیزی است که بهتر بود شش هفت سال قبل انجام می دادند و از اظهار نظر در امور ماوراءالطبیعی و مهدویت و هاله نور و علوم غریبه و پیشگویی و مدیریت جهانی خود داری می ورزیدند. 

و اما، این رفتار، همان بود که دولت اصلاح طلب هم داشت. شش هفت سال از توسعه سیاسی دم زد و این آخر کار ساکت شد و به اقتصاد پرداخت. آن زمان هم ناصحین به آنان گفتند این بحث ها را نکنید و فقط به اداره کشور بپردازید، اما آنان اظهار کردند مگر ما فقط یک تدارکاتچی و انباردار هستیم؟

یکی از این ور بام افتاد و دیگری از آن طرف.
اشکال کار این است که متاسفانه هر دو بار دیر به این سکوت اقدام شد. یعنی وقتی اینها و آنها ساکت شدند که به خصوص در زمینه اقتصادی فرصت ها از دست رفته بود و کشور آسیب جدی دیده بود. اما ای کاش فقط همین بود، مساله دیگری پدید آمد. مشکل این بود که بند و بست فکری جامعه هم، به مقدار زیادی از هم گسست. آن دولت فخیمه آن قدر در بوق توسعه سیاسی آن هم از سمت گشادش دمید و اظهار تردید در حرفهای جاری و ساری کرد که واکنش متدینین را علیه خود برانگیخت و کمترین گناهش همین بود که سبب شد دولتی سر کار بیاید که این طرف بیفتد و دست همه را در حنا بگذارد. حالا هم گناه این دولت کم نخواهد بود اگر جوری رفتار کرده باشد که حتی متدینین و اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل هم از آن دور شوند، و ابراز بیزاری کنند و نامه به مقامات بنویسند و به دیگران پناه ببرند. 

ای کاش ممکن بود که این دولت در حد قابلیت و ظرفیت خود و شرح وظایفش عمل کند و از زدن حرفهای خیلی مرتفع و آرمانی دست نیافتنی و گاه غیر قابل اثبات خودداری ورزد و واقع گرا شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
0
0
زنده باد خاتمی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
0
0
خوشم اومد. بابا مشکل کشور ما فقط اقتصادیه. فشار اقتصادی بر دیگر ارکان اجتماعی فشار وارد میکنه. اقتصاد که حل بشه، به امید خدا همه چی حل میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
0
0
سلام ، متاسفانه در 90% مواقع ، در دولتها ، همیشه به حاشیه رفتن ها و فراموشی اصل وظایف ، در نظام بوده است . دولتی موفق است که به دور از جارو جنجال و حاشیه رفتن ، در کمال اخلاص ، افتادگی و خضوع ، مشغول به وظایف خود بوده و در این راه هم ، چشم و گوش خود را ، فقط برای شنیدن ، پیشنهادات و انتقادات سازنده ، باز نگه دارد و از هر اسمی دیگر ، به غیر از مسلمان ، دوری کند ، چون اسلام ، هم اصلاح گرا است و هم قانون دان و هم ، ظرفیت پذیرش تمامی نظرها و ایده های خوب را دارد و رضایت خداوند ، در رضایت بنده های اوست .
باید به اهداف اولیه انقلاب برگردیم و در راه خودکفایی در امر
کشاورزی ، دامپروری ، مرغداری و صنعت و تولیدات داخلی ،
بپردازیم و هرگونه حاشیه رفتن ، ممنوع .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
0
0
اینجور مقایسه بین دو دولت اشاره شده کمال بی انصافی و جارج از عدالت است.نویسنده را بیشتر از این منصف می دانستم،بسی تاسف.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
0
0
به نام خدا ، در این چند ساله ، آنقدر اختلاف بین حزبهای سیاسی بوده است که تمامی دولتها را به حاشیه برده است .
در نظام جمهوری اسلامی ایران ، در هر حزب و مقامی که باشیم ، چه اصول گرا ، چه اصلاح گرا ، چه کارگر ، چه کشاورز کارمند و همه اقشار مختلف مردم ، هرگز از یاد نبریم که این اسمها ، مارا تحت الشعاع ، قرار ندهند . و همگی سعی کنیم زیر نام یک حزب ، به نام پروردگارجهان و زیر یک پرچم جمهوری اسلامی ایران ، همگی خدمت به خلق خدا کرده که رضایت خداوند دررضایت خلق اوست و اهداف اولیه انقلاب که برای آبادانی این خاک وبوم است ، فراموش نشود . انشاءالله.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۵
0
0
با کمال تأسف مقایسه بسیار یکجانبه و دور از ابعاد گوناگونی بود که ماهیت این دو دولت و شخصیتهای آنها را ساخته است.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین