پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۶۸۹۲۹
۱۵:۳۹
۱۳۹۱/۰۶/۰۵

جمع آوری 1400 متکدی از تهران

۱۵:۳۹
۱۳۹۱/۰۶/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه و مشارکت اجتماعی شهر تهران گفت: همزمان با برگزاری اجلاس سران عدم تعهد ۱۴۰۰ متکدی از سطح شهر تهران جمع‌آوری شدند.

به گزارش همشهری آنلاین، رضا جاگیری با اشاره به برگزاری اجلاس سران عدم تعهد، گفت: برای این اجلاس ستادی تشکیل داده و آسیب‌دیدگان را به طور کامل از سطح شهر پاکسازی کردیم.

معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه و مشارکت اجتماعی با تأکید بر این موضوع که تمامی متکدیان، فال‌فروشان، کبریت‌فروشان و غیره را از سطح شهر جمع‌آوری کرده‌ایم، گفت: ۱۴۰۰ نفر را ظرف ۲۰ روز از سطح شهر جمع‌آوری کرده‌ایم.

وی با تأکید بر این موضوع که کمیته‌ مشترکی بین شهرداری، بهزیستی، پلیس و کمیته امداد تشکیل شده است، گفت: هماهنگی‌هایی صورت گرفته و افراد جمع‌آوری شده را به مراجع ذی‌صلاح اعزام کرده‌ایم.

به گفته جاگیری، تعداد از دستفروشان را تحویل بهزیستی داده و همچنین هماهنگی‌هایی صورت گرفته و تعدادی از اتباع خارجی متکدی را رد مرز کرده‌ایم و افراد متکدی شهرستانی را به شهر‌هایشان برگردانده‌ایم.

معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه و مشارکت اجتماعی تأکید کرد: هماهنگی خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی در پاسخ به این پرسش که بعد از اجلاس عدم تعهد دوباره متکدیان در سطح شهر حضور یابند، گفت: تلاش می‌کنیم که این اتفاق صورت نگیرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
امیدوارم این جمع آوری صرفا برای زیبا نشان دادن سیمای تهران برای اجلاس سران نباشد و بعد از اجلاس نیز ادامه داشته باشد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
متکدیان پولدار صحیح تر است. ای کاش این طرح همیشگی باشه تا این افراد مزاحم اجتماع نتوانند به این کشور لطمه بزنند.امان از دل مردم.....
پاسخ