پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۶۹۱۱۵
۰۸:۱۳
۱۳۹۱/۰۶/۰۷

قیمت روز موبایل

تمایل مشتریان به خرید موبایل‌هاي گارانتی‌دار
۰۸:۱۳
۱۳۹۱/۰۶/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: شهرام مددپور در گفت‌وگو با «موبنا» گفت: فعالیت گسترده قاچاقچیان گوشی تلفن همراه در سطح کشور باعث شده تا نمایش گوشی‌هاي بدون گارانتی دار در ویترین مغازه‌ها افزایش یابد. وی افزود: عدم برخورداری از خدمات پس ازفروش گوشی‌هاي بدون گارانتی باعث شده تا مشتریان به خرید گوشی‌هاي گارانتی‌دار که دارای خدمات پس از فروش هستند روی آورند. 

این کارشناس بازار خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام برندهای معتبر موجود در بازار همچون نوکیا، سامسونگ، سونی، اچ تی سی، ‌آي فون، ال جی و گوشی‌هاي ایرانی دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند. 

مددپور گفت: عرضه انواع گوشی‌هاي تلفن همراه با کارت گارانتی‌هاي تقلبی باعث شده تا بیشتر مردم اعتماد خود را نسبت به این کارت‌هاي گارانتی‌ از دست بدهند و به خرید گوشی‌هایی با ضمانت‌نامه اصلی و رسمی و امکان کنترل اصالت آنها روی آورند؛ چرا که طی سال‌های اخیر و با وجود گوشی‌هاي قاچاق در بازار، کاربران موبایل هزینه‌هاي بسیاری را بابت خرید این گوشی‌های تقلبی متحمل شده‌اند. یکی دیگر از کارشناسان حوزه بازار تلفن همراه در این باره گفت: عدم تمایل مشتریان به خرید گوشی‌هاي گارانتی دار تاکنون به دلیل اختلاف قیمت این گوشی‌ها با گوشی‌هاي بدون گارانتی نبوده، بلکه مربوط به عدم اطلاع‌رسانی مفید و جلب اعتماد کاربران به گوشی‌هاي دارای ضمانت‌نامه خدمات پس از فروش بوده است.
 
وی افزود: در صورت اطلاع‌رسانی به مردم و آگاهی آنان از کارت گارانتی اصلی و شرکت‌هاي پخش کننده رسمی موبایل به تدریج از تعداد فروشندگان فروش کالاهای بدون گارانتی و با نام گارانتی اصلی کاسته خواهد شد.
 
این کارشناس تصریح کرد: اگرچه تمایل کاربران ایرانی به خرید گوشی‌هاي گارانتی دار روز به روز در حال افزایش است؛ اما با این حال هنوز گارانتی و خدمات پس از فروش معنای واقعی خود را در میان خریداران ایرانی پیدا نکرده و بسیاری از مشتریان تفاوتی میان گوشی‌هاي گارانتی‌دار و گوشی‌هاي فاقد گارانتی حس نمی‌کنند و اطلاعات کافی برای روش‌هاي تشخیص اصالت گوشی ندارند. {$old_album_169115}
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha