کد خبر: ۱۶۹۱۵۹
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۵

استفاده غيرقانوني از عنوان رستوران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سيد علي اصغر ميرابراهيمي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: متاسفانه عامه‌ مردم، اين مراكز را با رستوران‌ها اشتباه مي‌گيرند، در حالي كه رستوران براي خودش روابط و ضوابطي دارد و نبايد براي هر مركزي از عنوان رستوران استفاده كرد.

وي با بيان اين كه براي ايجاد رستوران بايد شرايط لازم و كافي وجود داشته باشد، گفت: داشتن حداقل 120 متر مكان و دو سرويس بهداشتي، رعايت موارد بهداشتي و موارد قانوني ديگر از جمله شرايطي است كه يك رستوران بايد داشته باشد.

رئيس اتحاديه رستوران‌داران افزود: رستوران‌ها نمي‌توانند در مراكزي مثل زير پل عابر پياده، نبش اتوبان يا ديگر حريم‌هاي خاص ايجاد شوند و اگر در حال حاضر رستوران‌هايي در اين مكان‌ها وجود دارند، مجوزشان مربوط به قبل است.

او در پاسخ به اين سوال كه تكليف رستوران‌هايي كه با اتمام مهلت پروانه، صلاحيت مكان آنها براساس قانون جديد تاييد نمي‌شود، گفت: اين دسته از رستوران‌ها صلاحيت اماكن نمي‌خواهند و فقط از نظر شرايط و ضوابط ارگان‌هاي ديگر مثل بيمه يا بهداشت مورد بررسي قرار گرفته و تاييد مي‌‌شوند.

به گفته ميرابراهيمي، در اين حوزه 900 واحد مجاز 10 ساله، 250 واحد در دست اقدام و حدود 200 واحد بدون پروانه در تهران داريم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۷
0
0
یکی از علامت های حیاتی رستوران جوجه سیخی 10000 هزارتومان و کوبیده سیخی 8000 تومان است
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین