آفتابنیوز : آفتاب: دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه اظهار داشت: سیر از گروه خانواده پیازها بوده و خواص سیر به خاطر ترکیبات گوگردی آن است که سر دسته آن آلیسین است.
وی تصریح کرد: آلیسین دارای خواص ضد عفونیکنندگی در دستگاه گوارش داشته و همچنین باعث میشود که سیر خاصیت پایین آورنده چربی خون داشته باشد و همچنین سیر خاصیت ضدسرطانی دارد.
این متخصص تغذیه به افرادی که سیر خام را درسته قورت میدهند تذکر داد: کار آنها درست نیست زیرا در بدن اثری ندارد و باید آنها سیر را خرد کرده و سپس مصرف کنند تا ترکیبات آن در بدن آزاد شده و اثر داشته باشد.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: چون سیر بوی بد ایجاد میکند بهتر است افراد پس از مصرف آن به اندازه نوک انگشت یا نوک قاشق چایخوری، چای خشک بجوند که تا حدودی سبب برطرف شدن بوی بد سیر میشود.
وی گفت: افراد سیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند و میتوانند حتی دو تا سه بار در هفته مصرف از این سبزی پرخاصیت مصرف کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،کیمیاگر متذکر شد: البته بدن برخی افراد نسبت به مصرف سیر تحمل پذیر نبوده و میتواند عوارضی ایجاد کند و همچنین میتواند برای خانمهای شیرده، طعم شیر را عوض کند در این صورت با پزشک خود مشورت کنند.