کد خبر: ۱۷۰۰۹۰
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۷

راهکارهایی برای مشکل پتروشیمی اصفهان

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمد نیکزاد با تاکید بر این‌که وزیر نفت دستوری برای توقف ارائه خوراک به پتروشیمی اصفهان نداده است، گفت: به دلیل خصوصی‌بودن دو واحد پالایشگاهی و پتروشیمی مورد نظر وزارت نفت هیچ‌گونه نقش حاکمیتی در این مجموعه ندارد و تنها نقش آن نظارتی است.

وی ادامه داد: البته با توجه به پیگیری‌های استاندار اصفهان و درخواست مساعد‌ت وزیر نفت برای حل مشکل پتروشیمی مسائل در یک نشست بررسی و پیشنهاد‌هایی نیز ارائه شد.

وی توصیه به پتروشیمی اصفهان برای پرداخت بدهی‌های خود به پالایشگاه اصفهان را یکی از موارد مطرح شده در این نشست برای حل مشکل این واحد پتروشیمی عنوان کرد و افزود: هم‌چنین یکی از راهکارهای ارائه شده درخواست از پالایشگاه اصفهان برای تقسیط بدهی‌های این واحد پتروشیمی است، چرا که مسوولان این واحد پتروشیمی اعلام کرده‌اند که نمی‌توانند کل بدهی‌های خود را یکجا بپردازند.

به گفته‌ وی در صورت تقسیط بدهی‌های پتروشیمی اصفهان این واحد باید طی هشت ماه نسبت به پرداخت طلب پالایشگاه اصفهان اقدام کند.

نیکزاد اظهار کرد: با وجود راهکارهای ارائه‌شده مسوولان پتروشیمی اصفهان حاضر به عقد قرار‌داد برای دریافت خوراک نیستند و تاکنون نیز خوراک مورد نیاز خود را بدون هیچ‌گونه قرار‌دادی دریافت کردند، اما به دلیل این‌که پالایشگاه اصفهان یک واحد اقتصادی خصوصی است، ادامه این شرایط به زیان این واحد پالایشی است.

وی توقف خوراک پتروشیمی اصفهان را به دلیل تصمیم مدیریتی پالایشگاه اصفهان اعلام کرد و دلیل آن را این‌گونه توضیح داد: پتروشیمی اصفهان با وجود دریافت خوراک از پالایشگاه حاضر به پرداخت بدهی‌های خود نیست، به‌طوری که تاکنون بدهی‌های به ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

سخنگوی وزیر نفت ادامه داد: در این شرایط مسوولان پتروشیمی اصفهان حاضر به مذاکره برای عقد قرار‌داد برای دریافت خوراک از پالایشگاه اصفهان نیستند.

نیکزاد با اشاره به این‌که پتروشیمی اصفهان هیچ‌گونه مشکل مالی برای پرداخت بدهی‌های خود ندارد، گفت: مسوولان این واحد پتروشیمی در حضور وزیر اقرار کردند که منابع پولی خوبی در خارج از کشور دارند که این موضوع با توجه به تغییر نرخ ارز نشان‌دهنده‌ وضع مالی خوب این واحد پتروشیمی است.

به گزارش ایسنا،وی در پاسخ به این مورد که شاید دلیل عدم پرداخت بدهی‌های پتروشیمی‌های اصفهان مشکل ورود منابع ارزی این واحد به داخل کشور است نیز اظهار کرد: در مورد این موضوع نیز وزارت نفت به مسوولان پتروشیمی اصفهان توصیه کردند منابع مالی خود در خارج از کشور را در اختیار این وزارتخانه قرار دهند و در مقابل آن ریال در ایران دریافت کنند.

به گفته‌ وی با وجود تمام پیشنهاد‌ها و توصیه‌ها برای حل مشکل پتروشیمی اصفهان مسوولان این واحد به ظاهر با این مسائل موافقت می‌کنند، اما اراده‌ای برای حل مشکل و پیشرفت موضوع وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۵
0
0
سخنگوی محترم وزیر نفت
اولاً صحبت خود را با معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی یکی کنید تا دو حرف نزنید
ثانیاً نقش نظارتی که نیازی به وزیر و معاون ندارد یک بچه چند ساله هم میتواند روی صندلی بنشیند و نظارت کند
ثالثا شما بهتر است مطالعه بیشتر داشته باشید نقش وزارت نفت در زمان خصوصی سازی حاکمیتی است نه نظارتی و حل و فصل مشکلات نه تعطیل کردن یک صنعت پتروشیمی و بیکار کردن این همه آدم
رابعاً تا قیام قیامت آقای نیکزاد اگر کارشناسی کرده باشید پتروشیمی اصفهان نمیتواند بدهی خود را با پالایشگاه اصفهان تسویه نماید چون این دو بخش یعنی پالایشگاه و پتروشیمی هر دو باید به یک بخش خصوصی واگذار میشد تا در شرایط سوددهی قرار گیرد .
متاسفیم برای هر هر چه کار غیرکارشناسی در کشور که عاقبتی جز این ندارد
در این جا انتظار میرود نهادهای محترم نظارتی نظیر سازمان بازرسی کل کشور و ..... نه وزارت نفت که اخیراً آقای نیکزاد می فرمایند گویا به این نهادهای نظارتی اضافه شدند مجدانه موضوع را پیگیری نمایند و این همه آشفتگی را از زندگی شاغلان این مجتمع بردارند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۵
0
0
پیشنهاد می کنم کل هزینه خوراک و درآمد و سود استحصالی یکسال قبل از تعطیلی پتروشیمی اصفهان بررسی شود تا معلوم شود که مشکل چیست ، آیا تعطیلی این واحد بدلیل منابع مالی بوده است است و یا اهداف دیگری پشت پرده است ؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین