پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۷۰۱۹۳
۱۳:۰۱
۱۳۹۱/۰۶/۱۵

شرط‌‌ سنی‌ برای‌ ریاست‌ جمهوری‌ وجود ندارد

۱۳:۰۱
۱۳۹۱/۰۶/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: جانشین رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: شرط سنی ۷۵ سال که برای نامزدهای مجلس وجود داشت برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری ملاک نیست.

حسنعلی نوری مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور با تأکید بر اینکه برای شرکت‌کنندگان در انتخابات ریاست‌جمهوری شرط سنی وجود ندارد، گفت: شرط سنی 75 سال که برای نامزدهای مجلس وجود داشت برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری ملاک نیست.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور تصریح کرد: شرط سنی 75 سال برای مجلس بود ولی برای ریاست‌جمهوری فعلاً شرط سنی در نظر گرفته نشده است و تا قانون جدید ابلاغ نشود بر اساس همان قانون قدیم عمل می‌شود.

به گزارش فارس،وی همچنین خاطرنشان کرد: باید دید در قانون جدید چه مواردی لحاظ می‌شود و مجلس چه تصمیمی خواهد گرفت اما فعلاً برای ریاست جمهوری شرط سنی نداریم و حداقل و حداکثر سنی که در انتخابات مجلس بود در اینجا لحاظ نمی‌شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۱
چرا لینک سایت ضد انقلاب بالاتریبن را قرار دادید لطفا لینک سایت را بر دارید
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۵
سلام
بنابراين راي همه ما محسن رضايي
پاسخ