پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۱۷۰۷۰۲
۱۵:۴۹
۱۳۹۱/۰۶/۱۹

کشف بیش از 35 هزار نخ سیگار قاچاق

۱۵:۴۹
۱۳۹۱/۰۶/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در پی کسب خبری مبنی بر خرید و فروش کالای دخانیاتی خارجی قاچاق توسط متصدیان یکی از واحدهای صنفی سطح شهر موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 17 این فرماندهی قرار گرفت.

ماموران پس از تحقیقات لازم و کسب اطمینان از درستی موضوع با هماهنگی مقام قضایی از واحد صنفی مذکور بازدید به عمل آوردند که در نتیجه تعداد 35 هزار و 400 نخ سیگار خارجی قاچاق کشف و ضبط شد.

در این رابطه واحد صنفی مذکور پلمپ و متصدیان آن به جرم خرید و فروش کالای قاچاق دستگیر شدند.

اعتراف سارقان داخل خودرو به 14 فقره سرقت

ماموران انتظامی شهرستان قم با گشت زنی در سطح شهر و اجرای ماموریت به یک دستگاه خودروی سمند با سه نفر سرنشین مشکوک و خودرو را متوقف کردند.

ماموران در بازرسی از خودروی موصوف تعدادی ابزار و آلات تخریب قفل، کارت سوخت، تلفن همراه، پیچ گوشتی و وجه نقد را کشف کردند.

متهمان در تحقیقات و بازجویی های پلیس به 14 فقره سرقت داخل خودرو اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

ملاقات مردمی معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قم در سامانه 197

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان قم اظهار داشت: سرهنگ مهاجر معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قم روز دوشنبه 20 شهریور ماه از ساعت هشت و نیم صبح الی 11 صبح در دفتر نظارت همگانی 197 حضور خواهد یافت.

به گزارش مهر،سرهنگ فاضل نیا گفت: شهروندان می توانند هر گونه انتقاد، پیشنهاد، شکایت و یا تقدیر و تشکر خود را از کارکنان نیروی انتظامی با سامانه 197 در میان گذاشته و در صورت تمایل به صورت حضوری در تاریخ مذکور به دفتر نظارت همگانی واقع در خیابان انقلاب، کوچه 48، مجتمع یاس مراجعه و در دیدار چهره به چهره با معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان ملاقات و نسبت به رفع مشکلات انتظامی خود اقدام کنند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کشف سیگار قاچاق
ارسال پیام
captcha