پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۷۰۸۸
۱۲:۱۵
۱۳۸۴/۰۷/۱۳
آيت‌‏الله موسوي اردبيلي:

حقوق بشر يك امرمتعالي و لازم است

۱۲:۱۵
۱۳۸۴/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، آيت الله موسوي اردبيلي در اين ديدار بحث حقوق بشر را بسيار مطلوب و مورد قبول همه بشريت عنوان كرد و گفت: بيش از آنكه خود بشر به فكر حقوق خود باشد، انبياي الهي به فكر حقوق بشر بوده‌اند. امروز تمام بشر به دنبال حقوق بشر هستند و آن را يك امر متعالي و لازم مي‌دانند. 

وي درست تنظيم شدن اساسنامه حقوق بشر و رعايت آن را موجب رضايت جامعه بشر دانست و گفت: اگر مفاد حقوق بشر درست تنظيم شود، در بين مردم جهان و سران كشورها اجماع حاصل مي‌شود. ولي متأسفانه حقوق بشر در دست افرادي است كه خود آنها اسير هوي و هوس و خود بيني و خود خواهي هستند. 

اين مرجع تقليد با اشاره به خود بزرگ بيني و برتربيني برخي كشورها افزود: برخي از كشورها و افراد خود را از ديگران بالاتر مي‌بينند و براي خود امتيازهايي قايل مي‌شوند. اگر كسي امروز در برابر حقوق بشر موضع منفي مي‌گيرد، به همين دليل است و تا اين گونه روحيه‌ها در مورد حقوق بشر وجود دارد، اين اختلافات وجود دارد. مگر روزي برسد كه ما انسان‌ها اين حقيقت را خوب درك كنيم كه همه دريك رديف هستيم و قدرت اقتصادي و تجهيزات نظامي دليل برتري نيست و در انسانيت همگي در رديف هم قرار دارند. 

آيت الله موسوي اردبيلي با اشاره به روايتي از مولاي متقيان حضرت علي(ع) افزود: انساني كه از كوچك كردن ديگران به بزرگي خود بيفزايد، انسان نيست. ما پيرو مكتب چنين امامي هستيم و هر كجا اين تفكر پياده شود، مورد قبول و رضايت همه واقع مي‌گردد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حقوق بشر
ارسال پیام
captcha