پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 21 June 2026
کد خبر:۱۷۱۰۵
۱۲:۰۱
۱۳۸۴/۰۷/۱۳

نظارت مجمع جنبه مشورتی دارد

۱۲:۰۱
۱۳۸۴/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، ثروتی گفت: من نظارت تشخیص مصلحت نظام را نظارت بر سه قوه نمی دانم، زیرا مجمع تشخیص مصلحت نظام زیر نظر رهبری فعالیت می کند و لذا تابع دستورات رهبری است که روی مسائل و موضوعاتی برررسی کند و نظر کارشناسی به رهبری ارائه دهد. 

وی افزود: یعنی نظارت مجمع تشخیص، جنبه اداری ندارد و تنها جنبه مشورتی، هماهنگی و کسب اطلاع از قوای سه گانه و همچنین حل موارد اختلافی میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی به عهده مجمع تشخیص می باشد. 

نماینده بجنورد اضافه کرد: نظارتهایی هم که اخیرا مطرح شده در ارتباط با نوع نحوه اجرای قوانین و مقررات در جامعه است که جنبه مشورتی به رهبری را دارد، یعنی خودش هیچ گونه مسئولیت ندارد، و فقط در مجمع یکسری کارهای کارشناسی روی بعضی مسائل انجام می گیرد و نظر مشورتی به رهبری ارائه می شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نماینده مجس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۹:۴۳ - ۱۳۸۴/۰۷/۱۳
وقتي نماينده بجنورد ميگه مشورتي پس ديگه تمومه!
پاسخ