پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۱۷۱۱۲
۱۱:۰۹
۱۳۸۴/۰۷/۱۳
استارت با 19 بازيكن

اولين تمرين تيم‌ملي براي رويارويي با كره‌جنوبي

۱۱:۰۹
۱۳۸۴/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، برانكو ايوانكوويچ پس از حضور در كنفرانس مطبوعاتي در زمين شماره يك كمپ حاضر شده و خود را براي حضور بازيکنان آماده كرد. بازيکنان نيز راس ساعت 17:30 تمرين را در حضور حدود يكصدر تماشاگر آغاز كردند.

سياوش اكبرپور، جواد نكونام، فريدون زندي، حسين كعبي، عليرضا نيكبخت واحدي، محمد علوي، ستار زارع، ابراهيم ميرزاپور، مهدي واعظي، محمد محمدي، علي كريمي، مهدي رجب‌زاده، محمد نصرتي، مهرزاد معدنچي، آرش برهاني، آندرانيك تيموريان، مصطفي صالحي‌نژاد، يحيي گل‌محمدي و هادي شكوري 19 بازيكن حاضر در اولين تمرين تيم‌ملي پيش از رويارويي با كره‌جنوبي بودند. آنها 15 دقيقه ابتدايي تمرين را به گفت‌وگو با رسانه‌ها پرداخته و پس از آن زير نظر فركي حركات كششي را انجام دادند.
دويدن، نرمش و كار با توپ براي گرم كردن بازيكنان برنامه‌ريزي شده بود.
پس از آن بازيكنان چند حركت تاكتيكي را روي دروازه‌ها مرور كردند و در پايان نيز به تمرين شوت كردند.
حسين كعبي تنها بازيكني بود كه به خاطر مصدوميت به طور جداگانه تمرين مي‌كرد و زودتر از ديگر بازيكنان زمين تمرين را ترك كرد. تمرين با حضور زندي و كريمي دو لژيونر برجسته كشورمان رنگ و بوي خاصي گرفته بود. فردادومين تمرين بازيكنان در همين مكان برگزار مي‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha