پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۰
کد خبر:۱۷۱۲۰۱
۱۲:۱۹
۱۳۹۱/۰۶/۲۴
وكيلی خبر داد:

چگونگی لغو ممنوعيت خروج از كشور بدهكاران مالياتی

۱۲:۱۹
۱۳۹۱/۰۶/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: معاون ماليات‌هاي مستقيم سازمان امور مالياتي با تشريح چگونگي رفع ممنوعيت خروج از كشور موديان مالياتي بدهكار گفت: بدهكاران مالياتي ممنوع‌الخروج مي‌توانند براي مشخص كردن تكليف بدهي خود و تقسيط آن به سازمان امور مالياتي مراجعه كنند تا ممنوع الخروجی آنها برطرف شود.

حسين وكيلي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خصوص ممنوعيت خروج از كشور موديان مالياتي بدهكار اظهار كرد: اگر چه سازمان امور مالیاتی می‌تواند كسانی را كه بدهی مالیاتی بیش از یك میلیون تومان داشته باشند اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی، ممنوع‌الخروج كند، اما ما علاقمندیم مؤدیان مالیاتی با مراجعه به ادارات امور مالیاتی، با استفاده از حداکثر تسهیلات و تشویقات قانونی هیچگونه مشکل مالیاتی نداشته و ممنوع الخروج هم نشوند.

وي اعلام كرد: سازمان امور مالیاتی آمادگی دارد با اعمال مساعدت‌های قانونی بدهكاران مالياتي ممنوع‌الخروج که براي مشخص كردن تكليف بدهي خود و تقسيط آن به سازمان امور مالياتي مراجعه كنند مشكلات آنها را برطرف كند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بدهکار مالیات
ارسال پیام
captcha