پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۳۳
کد خبر:۱۷۱۹۲۴
۲۳:۵۶
۱۳۹۱/۰۶/۲۹

کوچک‌زاده خطاب به نمایندگان مجلس: بحران ارز به دلیل دعوای شما و مشایی به وجود آمد

۲۳:۵۶
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

آفتاب: نماینده تهران، در خصوص امضای ۱۶۴ نفر از نمایندگان مجلس در حمایت از قاضی مرتضوی گفت: با افتخار این نامه را امضا کردیم اما اگر کسی تا این لحظه اعلام برائت کرده و یا از امضای خود پشیمان شده است دلیلی ندارد که باقی نمایندگان امضایشان مورد تائید قرار نگیرد. 

به گزارش ایلنا، مهدی کوچک زاده در اعتراض به آنچه وی هتک حرمت نمایندگان مجلس به سعید مرتضوی عنوان کرد گفت: چرا فضا انقدر علیه "قاضی مرتضوی" است؟ هتک حرمت به کسی که تاکنون اتهام او به اثبات نرسیده و حتی حکم برائتش صادر شده شایسته نیست. 

نماینده تهران ضمن اشاره به حکم برائت مرتضوی و دادخواست تجدید نظر روح الامینی در دادگاه همچنین افزود: آقایی که فرزندش در جریان انتخابات ۸۸ فوت کرده درخواست تجدید نظر به دادگاه ارائه کرده است. ممکن است دوباره حکم برائت مرتضوی صادر شود. قاضی‌ای که رسانه‌های دوم خردادی را (که می‌خواستند تیشه به ریشه این کشور بزنند) محاکمه کرده چرا باید اینچنین مورد بی‌حرمتی قرار بگیرد؟ 

به گزارش ایلنا، کوچک زده در پایان با اشاره به نوسانات بازار ارز افزود: اصلا می‌دانید چرا بحران ارز پدید آمده؟ چون شما دوست دارید با مشایی و مرتضوی دعوا کنید.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
همیشه همینطور بوده... حالا که رای ها رو گرفتید ....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
آقای کوچک زاده،پس چرا شما ودوستانتان در دولت وصدا وسیما وحتی در گزارش چند شب پیش احمدی نژاد گرانی ارز را ناشی از تحریم های غرب عنوان میکردید.معلوم شد آقای مشایی وحتما همدستی دیگران که خبر دارند،باعث نوسانات ارزی شده اند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
آقاي کوچک زده گفتن جمله:" اصلا می‌دانید چرا بحران ارز پدید آمده؟ چون شما دوست دارید با مشایی و مرتضوی دعوا کنید." متاسف و ناراحت شديم كه چرا چنين متفكران و نخبگاني همچون جنابعالي در كشور داريم گمنام مانده و ازش استفاده نميكنند تا همه مشكلات مملكت حل و برطرف شود !!!آهاي اصلاح طلبان نامرد و دشمنان چرا سنگ اندازي ميكنيد!!!!؟
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
الحق والانصاف که کوچیک زاده ای !!!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
آقای کوچک زاده هجوقت شده یک شب خود را مرور کنید ببینید چند جمله حق و جندین جمله برای نفستان حرف زده اید اگر شیطان اجازه داد حتما" اینکار را بکنید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
پس میزان حق نیست ضدیت با اصلاحات است چه حق چه ناحق بترسید از روزی که درپیشگاه حق مطلق پرده ها کنار زره می شود ( یوم تبلی السراِئر...)
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
پس ما تا حالا فکر می کردیم کار دشمن است ولی بازهم باور نداریم کار آقای مشایی باشد
پاسخ
ناشناس
Hong Kong
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
عجب استدلالی؟یعنی افای مشایی قیمت ارز رو بالا برده یا اینکه مثلا آه ایشون ارز رو گرفته؟ اینکه اقای مرتضوی سران اصلاحاتو محاکمه کرده چه ربطی به عملکرداحتمالا اشتباه ایشون در قبال کهربزک داره؟حضرت اقا هم نسبت به کهریزک هم معترضند جناب کوچک زاده
پاسخ