پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۴:۴۴
کد خبر:۱۷۲۰۲۱
۱۰:۱۹
۱۳۹۱/۰۶/۳۱

رونمایی از تلفن همراه هوشمند ال‌جی

۱۰:۱۹
۱۳۹۱/۰۶/۳۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: شرکت ال‌جی هفته آینده از تلفن همراه هوشمند جدید خود رونمایی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، ال‌جی در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد که تلفن هوشمند Optimus G هفته آینده میلادی در کره جنوبی رونمایی خواهد شد.

ال‌جی امیدوار است که این تلفن مبتنی بر سیستم عامل اندروید بتواند به احیای بخش تولید تلفن همراه این شرکت زیان‌ده کمک کند.

ال‌جی در همین حال گفته است که قصد دارت تا فروش Optimus G را از ماه آینده در ژاپن آغاز کند، حال آنکه آغاز فروش این تلفن همراه در آمریکا به ماه نوامبر موکول شده است و برای این تلفن جدید خود بهای 894 دلاری بدون یارانه از سوی اپراتورها تعیین کرده و انتظار دارد این تلفن بتواند رقیبی برای آیفون 5 و سامسونگ گالاکسی باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس، نسخه جدید تلفن‌های همراه Optimus سامسونگ در حالی قرار است روانه بازار شود که نمونه‌های پیشین این تلفن‌ها نتوانسته بودند تا توجه زیادی را به خود جلب کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha