کد خبر: ۱۷۲۶۱۹
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۰

خشم صهیونیست‌ها از اظهارات احمدی‌نژاد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «محمود احمدی‌نژاد» طی کنفرانس «حاکمیت قانون» که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، از رژیم صهیونیستی به عنوان «رژیمی جعلی» نام برد که توسط آمریکا حمایت می‌شود.

به گزارش مهر،احمدی‌نژاد با انتقاد از سیاستهای اشغالگرانه اسرائیل در اراضی فلسطین خواستار پاسخگویی این رژیم در برابر جامعه جهانی شد. وی همچنین از سازمان ملل متحد خواست مناطق اشغال شده را به صاحبان اصلی آن‌ها بازگرداند.

بر اساس این گزارش اظهارات مذکور سبب خشم مقامات رژیم صهیونیستی شد به طوری که در جریان سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران، «رون پروسور» نماینده این رژیم و همراهانش اقدام به ترک سالن کردند.

پروسور با ابراز خشم از این اظهارات اعلام کرد سخنان احمدی‌نژاد آینده صهیونیست‌ها را تهدید کرده و گذشته‌شان را زیرسوال می‌برد.

وی در تلاش برای ربط دادن عمر کوتاه رژیم نامشروع صهیونیستی به پیشینه قوم یهود ادعا کرد تاریخ نشان می‌دهد افرادی مانند رئیس جمهوری اسلامی ایران خطرناک هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین