به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: مدیرمسئول روزنامه شرق اعلام کرد که برای ادای توضیح درباره کاریکاتور روز سهشنبه این روزنامه، به دادستانی تهران احضار شده است.
مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق گفت که برای ادای توضیح درباره کاریکاتور روز گذشته روزنامه متبوعش به دادستانی تهران رفته است.
وی در عین حال به دلیل حضور در دادستانی نسبت به احضار یا بازداشت هادی حیدری کاریکاتوریست روزنامه شرق اظهار بی اطلاعی کرد.
مدیرمسئول روزنامه شرق در خصوص کاریکاتور روز گذشته این روزنامه با تأکید بر اینکه در این کاریکاتور هیچ نمادی از دفاع مقدس و رزمندگان وجود ندارد، تحلیل ها و برداشتهای صورتگرفته درباره این طرح را نادرست و غیر واقعی دانست.
به گزارش فارس،رحمانیان تصریح کرد: من 18 ماه سابقه حضور در جنگ دارم و در روزنامه شرق نیز به کرات درباره دفاع مقدس مطلب نوشتهایم و هرگز اجازه نمی دهم به رزمندگان اهانت شود چون در آن صورت خود من هم مخاطب توهین خواهم بود.
روز گذشته روزنامه شرق با انتشار کاریکاتور، افرادی را نشان داد که در یک صف قرار گرفته و با سربند در حال بستن چشمان یکدیگر هستند.
انتشار این کاریکاتور، واکنش های زیادی را برانگیخته و تذکرات برخی نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی و رزمندگان را در پی داشته است و وزیر ارشاد نیز خواستار توقیف سریع این روزنامه شده است.
در اين تصوير نه نشاني از سلاح و ماشين هاي جنگي است نه لباس و آرايش صورت شخصيت ها شبيه رزمندگان دوران جنگ است و نه نشاني از تاريخ مرتبط با دوران دفاع مقدس و روي سربند ها نوشته اي وجود نداردو امكان ندارد هدف كارتونيست جنگ هشت ساله ايران و بزرگ مردان بسيجي آن زمان باشد ضمن آنكه بيشتر آنان را جوانان تشكيل ميدادند و سرهاي كچل نشان از سن بالاي افراد دارد و ته ريشي كه اكنون در بين مديران سازمانها و ادارات رواج دارد شباهت زيادي به تيپ كاراكتر ها دارد.اگر انتهاي صف را ببينيد شخصي است كه يك چراغ بدست دارد و در روز جاهلاني كه چشم هاي خودرا بسته اند راهنمايي ميكند كه كار او نيز در هواي روشن روز كاري ابلهانه است
این خودش خیلی جالبه که یک نفر هتاک مثل این شخصی که کامنت دفاع از باصلاحات را کذاشته به هر بهانه ای به هرکس که دلش خواست توهین می کند و سایت وزین آفتاب به دلیل اطلاع رسانی آزاد آن را به نمایش می گذارد اما اگر یک نفر که جواب این آدم هتاک را بدهد مطلبش منتشر نمی کند؟؟؟؟!!!!
البته احتمالاً این مطلب را به نمایش می گذارند تا هر بی ادبی خواست ادبش را که به زدولتش است را به نمایش بگذارد
این کاریکاتور بسیار عمیق تر از چیزیه که شما فکر کردین... اینها سربند نیستن ، چشم بندن... هیچ ارتباطی هم به رزمندگان نداره ... هر جامعه ای رو میتونه شامل بشه... اما اگر قرار بر برخورد کور و فرافکنانه باشه حتا می تونید اعدامش کنید!!!! و در شرق رو هم بصورت غیر فله ای ببندن!
بازهم یک روزنامه اصلاح طلب یک چیزی نوشت و بهانه ای شد برای قیل و قال یک عده نادان یا نامرد از خدا بی خیر.بابا بسه دیگه خجالت بکشید و از خدا بترسید .کارهای احمدی نژاد و دولت را با هزار تا روزنامه و کاریکاتور نمیشه لاپوشانی کرد.