پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۷۳۲۰۷
۱۰:۲۷
۱۳۹۱/۰۷/۱۰
سخنگوی وزارت خارجه در مصاحبه با شبکه العالم تاکید کرد:

هیچ تماسی در نیویورك با مقامات آمریکایی نگرفتیم

۱۰:۲۷
۱۳۹۱/۰۷/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تأکید کرد: در جریان سفر رییس‌جمهور و هیأت همراه برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، هیچ‌گونه تماس و ارتباطی با مقامات رسمی آمریکا صورت نگرفته است. 

رامین مهمان‌پرست در گفت وگو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: به هیچ وجه ارتباط، ملاقات و گفت‌وگویی با مقامات رسمی آمریکایی وجود نداشته و چارچوب سیاست خارجی کشور ما کاملا مشخص است.

مهمان‌پرست افزود: در جمهوری اسلامی ایران همه تصمیمات در بحث‌های اصلی سیاست خارجی با هماهنگی مسوولان ارشد کشور و تحت نظر مقام معظم رهبری دنبال خواهد شد.

مهمان‌پرست گفت: در این خصوص (رابطه با آمریکا) هیچ اقدامی، نه صورت گرفته و نه صورت خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت امورخارجه ادامه داد: در افکار عمومی و در بحث دیپلماسی عمومی سعی شده تا از کشور ما چهره غیر صلح‌طلب و فاقد منطق قوی ترسیم شود.

وی افزود: فضایی را ایجاد کردند که نگذارند افکار ما به سمع مردم آمریکا و کشورهای غربی برسد.

مهمان‌پرست ادامه داد: سفرهای رییس‌جمهور برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، فضا و فرصت مناسبی را ایجاد می‌کند که با رسانه‌های گروهی، نخبه‌های فکری، دانشگاهیان و رهبران ادیان مختلف در این کشور بتوانیم از نزدیک ارتباط داشته باشیم و دیدگاه‌هایمان را به صورت شفاف به اطلاع آن‌ها برسانیم.

مهمان‌پرست تأکید کرد: وقتی در این دیدار‌ها منطق و دیدگاه‌هایمان را کاملا تشریح می‌کنیم، می‌بینیم که همه آن‌ها می‌گویند که از سیاست، طرز فکر، و ایده‌های ما حمایت می‌کنند؛ این امر مشخص می‌کند که به مردم آمریکا و کشورهای غربی مطالبی غیر واقعی، به هدف ایجاد ذهنیت منفی از کشور ما منتقل شده است.

مهمان‌پرست در مصاحبه با شبکه العالم از نیویورک خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها به خاطر دشمنی‌های فراوانی که در طول تاریخ علیه ملت ما انجام دادند، زمینه‌ای برای اینکه بحثی بخواهد با آن‌ها به وجود بیاید تا اکنون ایجاد نشده است؛ مگر آنکه آن‌ها بخواهند اشتباهات گذشته خود را بپذیرند، از ملت ما عذرخواهی کرده و سعی کنند شرایطی را به وجود بیاورند که حقوق ملت ما به رسمیت شناخته شود؛ این‌ها نکاتی است که همه مسوولان از جمله ریاست جمهوری بر آن تأکید داشتند. 

رامین مهمان پرست با اشاره به حمایت غرب از اقدامات گروهک تروریستی منافقین، تأکید کرد: ما بار‌ها تأکید کردیم که کشورهای غربی برخورد دوگانه دارند، و نسبت به موضوع تروریسم هیچوقت وارد مبارزه و مقابله نشدند؛ بلکه از آن بعنوان پدیده‌ای برای دسترسی به اهداف خودشان استفاده می‌کنند.

مهمانپرست با اشاره به سابقه سیاه گروهک تروریستی منافقین گفت: گروهک منافقین سابقه تروریستی طولانی دارد؛ این گروهک قبل از پیروزی انقلاب اسلامی دست به ترور اتباع آمریکایی در ایران زده بود، و در طول پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۱۶ هزار نفر از مسئولین و مردم ایران را ترور کرد.

مهمانپرست تأکید کرد: یکی دیگر از سوابق ننگین این گروهک تروریستی این بود که در عراق به کمک صدام علیه ملت ما وارد جنگ شد؛ عناصر این گروهک همچنین جنایات بسیاری را علیه مردم عراق انجام دادند، و فعالیتهای آن‌ها با حمایت کشورهای غربی دنبال می‌شد.

پیشتازی اروپا در حمایت از تروریسم

وی افزود: کشورهای اروپایی زود‌تر از آمریکا این گروه را ازلیست گروه‌های تروریستی خودشان خارج کرده بودند.

مهمان پرست ادامه داد: آمریکا ادعا می‌کرد که همچنان با این گروهک بعنوان یک مجموعه تروریستی برخورد می‌کند، ولی متأسفانه امسال دیدیم که مسئولان این کشور پرده را کنار زدند و به صورت علنی از این گروهک تروریستی حمایت کردند.

مهمان پرست اظهار داشت: این اقدامات کمکی به احیای وضعیت نامناسب گروهک‌های تروریستی نخواهد کرد، بلکه چهره مسئولان آمریکا و کشورهای غربی را نزد افکار عمومی در دنیا مخدوش می‌کند.

مه‌مان پرست با اشاره به نفرت مردم عراق از منافقین، ادامه داد: عناصر گروهک تروریستی منافقین در ایامی که در پادگان اشرف بودند فعالیتهای تروریستی خودشان را دنبال می‌کردند، و پرونده‌های زیادی در داخل عراق علیه آن‌ها وجود دارد و محاکم قضایی و مسئولان سیاسی دولت عراق در حال پیگیری این پرونده‌ها هستند.

همکاری منافقین در ترور دانشمندان ایرانی

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: آن‌ها هیچگاه از فعالیتهای تروریستی خودشان دست برنداشته‌اند، بلکه نحوه اقدامات تروریستی آن‌ها تغییر کرده است؛ آخرین اقدامات تروریستی که آن‌ها مداخله داشتند، ترور دانشمندان هسته‌ای ما با همکاری عناصر امنیتی رژیم صهیونیستی بود.

مهمانپرست در خصوص ادعای مسئولان آمریکا مبنی بر حذف منافقین از لیست تروریست‌ها به دلیل خروج از پادگان اشرف و انتقال به محل موقت برای خروج از عراق، گفت: ترک پادگان اشرف نمی‌تواند این گروهک تروریستی را از ماهیت خودش جدا کند؛ این شرط و استدلال کاملا غیر منطقی است و حتی از سوی ملت آمریکا پذیرفتنی نیست.. ملت عراق آن‌ها را از این پادگان اخراج کرده است.

تحلیل غلط مسئولان آمریکا از ایران

مه‌مان پرست در خصوص فشارهای غرب به رهبری ایالات متحده آمریکا علیه ایران گفت: مجموعه این فشار‌ها به این خاطر صورت می‌گیرد که ملت ما دست از اصول خود و استقلال بردارد؛ ولی آن‌ها تحلیل غلطی دارند و فکر می‌کنند که مجموعه اقدامات آن‌ها تا انتخابات سال آینده ریاست جمهوری در تهران می‌تواند نوعی نارضایتی در مردم ما ایجاد کند؛ آن‌ها می‌خواهند از همه ابزار خود برای سخت کردن شرایط اقتصادی در داخل استفاده کنند، تا مردم را به اعتراض بکشانند؛ آن‌ها فکر می‌کنند که با این ترفند‌ها ملت ما دست از پشتیبانی از نظام برمی دارد.

مهمان پرست تأکید کرد: آن‌ها تاکنون ظلم زیادی در حق مردم ما انجام داده‌اند ولی نتیجه‌ای نگرفته‌اند؛ زیرا ملتی که برای استقلال خودش با مشکلات مبارزه می‌کند، به هیچ وجه با فشارهای اقتصادی یا با پناه دادن غرب به یک گروهک تروریستی که به هیچ وجه جایگاه و تأثیری در بین مردم کشور ندارد، دست از مسیر خودش بر نمی‌دارد.

گروهک منافقین مرده است

مهمان پرست با اشاره به تحلیل کار‌شناسان سیاسی غربی و ایرانی در داخل و خارج، گفت: همه کار‌شناسان پدیده گروهک تروریستی منافقین را پدیده‌ای مرده اعلام کرده‌اند؛ همه می‌دانند آن‌ها نه جایگاهی در بین مردم ما در داخل کشور دارند، و نه حتی در بین ایرانیان خارج از کشور، و نه افکار عمومی دنیای غرب.

به گزارش ایلنا،وی ادامه داد: همگان منافقین را با سوابق تروریستیشان می‌شناسند، و می‌دانند که حمایت غرب از این تشکیلات نمی‌تواند تأثیری در معادلات سیاسی داشته باشد، به ویژه در ارتباط با کشور ما.

مهمان پرست تأکید کرد: اخراج عناصر گروهک منافقین از عراق و نفرتی که دولت و مردم عراق مانند مردم کشورمان در رابطه با این گروهک داشتند، تقریبا نقطه پایانی بود بر فعالیت یک گروهک شوم تروریستی.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
چه لاغر شده طفلی.میهمانپرست.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
این همه هزینه شد این همه آدم رفتند آخرش میگید نتوانستیم با مردم امریکا ارتباط برقرار کنیم .
خدا را شکر که حداقل شما در خیابان با مردم خودمان در آمریکا ارتباطی برقرار کردید فیلمش رو دیدیم خیلی با حال بود اینا همش تفاهمه !!!!!!!!!
پاسخ