پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۱۷۳۳۲۶
۱۰:۴۷
۱۳۹۱/۰۷/۱۱
حکیمی‌پور:

خط قرمز هاشمی هیچ‌گاه مسائل شخصی نبوده و نیست

۱۰:۴۷
۱۳۹۱/۰۷/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یک فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: شخصیت‌هایی همچون هاشمی و خاتمی و افرادی از این طیف به دلیل احساس مسئولیتی که دارند سکوت در مقابل مشکلات کشور را جائز نمی‌دانند و با مشاهده بحران در صدد بیان راه برون رفت از آن بر می‌آیند.

احمد حکیمی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: جناح اصلاحات قطعا به اندازه توان و امکانات خود در انتخابات فعالیت خواهد کرد که البته بخش عمده این مساله نیز به رفتار سیاسی جناح مقابل باز می‌گردد چراکه برای ایجاد شور در انتخاب گروه‌ها باید از پیش نشانه‌های آن را احساس کنند.

وی در خصوص آرایش سیاسی گروههای مختلف در انتخابات تصریح کرد: جریان دولت و اصولگرایان سنتی همچون انتخابات مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری نیز با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت اگر چه نیروهایی همچون محسن رضایی نیز وجود دارند که به شکل میانه فعالیت انتخاباتی خود را دنبال می‌کنند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: انسجام و وحدت در جریان اصلاحات شرط اصلی ما در فعالیت‌های سیاسی است واگر این شرط تحقق پیدا نکند قطعا در فعالیت‌های خود تجدید نظر کرده و هیچ‌گاه وارد سناریوی که به وحدت اصلاح طلبان صدمه بزند نخواهیم شد.

وی همچنین در خصوص راهکار تشکیل دولت وحدت ملی که چندی پیش از سوی آیت الله هاشمی مطرح شد، گفت: آیت الله هاشمی از جایگاهی در نظام برخوردار است که وظیفه دارد مشکلات کشور را به همراه راه‌های حل آن بیان کند در صورتیکه متاسفانه عده‌ای که در صدد هستند تا شخصیت‌هایی همچون هاشمی را از نظام حذف کنند، طی روزهای اخیر حتی نسبت به چنین راهکاری که از سوی ایشان مطرح شده است موضع منفی گرفتند ولی خوشبختانه همانگونه که این عده تاکنون در جهت حذف این شخصیت‌ها موفق نبوده‌اند امروز نیز از هجمه‌های خود به نتیجه‌ای نخواهند رسید.

حکیمی‌پور داد: شخصیت‌هایی همچون هاشمی و خاتمی و افرادی از این طیف به دلیل احساس مسئولیتی که دارند سکوت در مقابل مشکلات کشور را جائز نمی‌دانند و با مشاهده بحران در صدد بیان راه برون رفت از آن بر می‌آیند.

وی اشاره به اینکه سکوت هاشمی در برابر هجمه‌هایی که به وی و خانواده‌اش وارد می‌شود، ‌از شخصیتی همچون هاشمی دور از انتظار نبود، گفت: این افراد همواره تلاش کردند که منش اعتدال گرایانه خود را در تمام مراحل زندگی حفظ کنند بنابراین در شرایط فعلی شاهد این هستیم که خط قرمز فردی همچون آیت الله هاشمی نه مسائل شخصی و خانواده بلکه کشور و انقلاب است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
آیت الله رفسنجانی مرد روزهای سخت بوده و هست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
تنها راه خلاصی این مملکت از این بحران و آشفته بازار وبدست آوردن ابروی دوباره ا یران در جهان تنها بدست هاشمی حل خواهد شد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
علی رغم اینکه بنده هم به بی کفایتی دولت اعتقاد دارم به این موضوع هم اعتقاد دارم که عده ای از یاران دولت های سازندگی و اصلاحات هم از گذشته موجبات این نابسامانی ها را رقم زده اند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۱
راه حل رهایی از این بحرانها فقط بدست هاشمی و خاتمی است. البته اگر جناح های تندرو اینان را مقصر ندانند. این آشفتگی فقط بدست این بزرگان حل میشود
پاسخ