پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۷۴۳۷۵
۱۳:۰۴
۱۳۹۱/۰۷/۲۱

برنده نوبل 2012 خواستار آزادی نویسنده زندانی چینی شد

۱۳:۰۴
۱۳۹۱/۰۷/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یان در پیامی که از گائومی شهر زادگاهش منتشر کرد، گفت: «امیدوارم او هر چه زودتر آزادی‌اش را به دست آورد».

مو یان 57 ساله گفت: برخی از نقدهای ادبی لیو را در دهه 80 خوانده، اما از زمانی که او به سمت سیاست گرایش یافت آثارش را درک نمی‌کند.

مو یان که نامی مستعار و به معنی «حرف نزن» برای نویسنده‌ای چینی است که به عنوان برنده نوبل ادبی 2012 انتخاب شده به دلیل عدم حمایت از لیو زیر فشار فرهیختگان کشورش قرار دارد.

لیو که سال 2009 زندانی شد به تحمل 11 سال زندان برای انتقاد از قدرت دولتی محکوم شده است.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، شماری از فعالان اجتماعی و حقوق بشری مو یان را به دلیل عدم حمایت از آزادی بیان در کشور چین و حمایت نکردن از زندانیان آزادی بیان و نیز تجلیل او از مائو رهبر پیشین چین به باد انتقاد می‌گیرند و از دیروز که او به عنوان برنده نوبل ادبیات انتخاب شد، این انتخاب را غیرعادلانه خوانده‌‌اند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha