پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۰۸
کد خبر:۱۷۴۵۱۴
۱۶:۵۷
۱۳۹۱/۰۷/۲۲

برج «العرب» دبی صورتی می‌شود (+عکس)

۱۶:۵۷
۱۳۹۱/۰۷/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: به گزارش نامه، ماه اکتبر (مهر-آبان) ، ماه مبارزه جهانی با سرطان سینه است، در حالی که در همه دنیا کمپین‌های مبارزه و اطلاع‌رسانی در این باره تشکیل می‌شود و همه با استفاده از روبان‌های صورتی که نماد اطلاع رسانی در رابطه با سرطان سینه است در این روند شرکت می کنند، جای خالی این کمپین‌ها در جامعه ما مشهود است.

سرطان سینه شایع‌ترین و دومین عامل مرگ و میر در میان زنان جهان است و طبق آمار شایع‌ترین علت مرگ زنان ایرانی در محدوده سنی 35 تا 55 سالگی است.

در همین راستا به گزارش العربیه، قرار است برج العرب شهر دبی امارات متحده عربی به مناسبت این رویداد صورتی شود.

عضو مرکز تحقیقات سرطان سینه با بیان اینکه «سن ابتلا به سرطان سینه در ایران پائین‌تر از کشورهای غربی است» گفت: در حالی که شیوع سرطان سینه در کشورهای غربی بالاتر از ایران است اما این بیماری در رتبه اول قرار ندارد، ولی در کشور ما با این اینکه شیوع این بیماری نسبت به کشورهای غربی کمتر است اما کشور ما در رتبه اول و دوم قرار دارد.» {$old_album_174514}
گزارش خطا
برچسب‌ها:
برج دبی صورتی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
مبارکه .....
پاسخ