پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۷۵۱۱
۱۳:۴۲
۱۳۸۴/۰۷/۱۶

تصویب ساماندهي مد و لباس در کمیسیون صتایع!

۱۳:۴۲
۱۳۸۴/۰۷/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، فاطمه آليا با بيان اينكه طرح مذكور علاوه بر تصويب در كميسيون فرهنگي، هفته گذشته در كميسيون صنايع و معادن مجلس هم تصويب شد، اظهار داشت: اين طرح هم اكنون در كميسيون اجتماعي مجلس در حال بررسي است كه به زودي در صحن علني مجلس مطرح خواهد شد. 

وي حمايت از بخش خصوصي براي ساماندهي مد و لباس و عرضه مدهاي متنوع و مطابق با سلايق مختلف با قيمت مقرون به صرفه را از اهداف اين طرح دانست .
 
عضو فراكسيون اكثريت مجلس با بيان اينكه نگاه حاكم بر اين طرح فرهنگي و ايجابي است ،تصريح كرد: بر اساس اين طرح جشنواره‌هاي ملي، منطقه‌اي و بين‌المللي در زمينه ارائه مد و طراحي برگزار مي‌شود. همچنين با حمايت‌هاي وزارت بازرگاني و وزارت صنايع جشنواره‌هاي كشوري هم برگزار مي‌شود تا بين طراحاني كه طرحهاي خودشان را براساس فرهنگ و هويت ايراني و اسلامي ارائه مي‌دهند، رقابت پيدا شود. 

آليا با بيان اينكه براساس اين طرح بانكها در ارائه تسهيلات طراحان را در اولويت قرار مي‌دهند، تصريح كرد: براي حمايت از توليدات داخلي و رشد اقتصاد ملي براي اجناس وارداتي تعرفه گمركي به گونه‌اي بسته مي شود كه پوشاك وارداتي به بازار داخلي ما ضربه نزند و ما از توليدكنندگان داخلي به خوبي حمايت كنيم. 



گزارش خطا
ارسال پیام
captcha