به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: عصر امروز نوشت: رییس جمهور در خلال سخنرانی شاعرانه خود در مقبره حافظ که بارها با استفاده از ابیات معروف این شاعر بزرگ نیز همراه بود، مصراع نخست بیت اول یکی از غزلهای بسیار معروف حافظ را غلط خواند و با وجود واکنش تعجب آمیز اکثر ادیبان و کارشناسانی که به سخنرانی وی گوش می دادند بدون تصحیح آن به سخنرانی خود ادامه داد.
وی مصراع "مَطَلَب طاعت و پیمان و صلاح از من مست” را به صورت "مَطلَبِ طاعت و پیمان و صلاح از من مست” خواند و با بیان این که "در محضر حافظ هرچه غیر از او اغیار است و غربت است و این رمز حیات و بالندگی انسان است” به سخنرانی خود ادامه داد و ظاهرا کسی نیز این اشتباه را به وی گوشزد نکرد.
گفتنی است در این مراسم که به صورت زنده از شبکه چهار صدا و سیما نیز پخش می شد سفرای کشورهای آلمان و تاجیکستان نماینده ولی فقیه در استان فارس، استاندار و همچنین رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز حضور داشتند.
پس از سخنرانی رییس جمهور نماد آرامگاه حافظ توسط حسن موسوی رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور به رئیس جمهور اسلامی ایران اهدا شد.
گر چه امروز شعر حافظ را بد خواندند و متوجه اشتباه خود نیز نشدند اما در عوض هفت سال پیش تابلو را خوب خواندند و پی بردند که می شود با این شرایط هم در این کشور نخبه پرور رئیس جمهور شد و ...
محمود جان تو رو به جان همين حافظ شيراز سوگند مي دهيم به مفاخر اين مرز و بوم کاري نداشته باش نه تعريف کن نه مذمت.اون وضعي براي کوروش کبير درست کردي اين هم از جناب حافظ.معلوم نيست حافظ چه شبي را صبح کرده وقتي شما در مزارش شعر خواني نمودي حتما با خودش گفته"اي محمود عرصه سيمرغ نه جولانگه توست.."
چرا اشتباهي كه نه توي اقتصاد نه تو سياست خارجي و داخلي و نه تو هيچ چيز ديگري تاثير دارد اين قدر توسط 4 تا سايت داخلي كه نتيجه اي جز ايجاد ناميدي و فحاشي و خيلي چيز هاي ديگر ندارد ، بزرگ جلوه بده ( متاسفم برات آفتاب جون )
همون که دکتر خوند برای موقعیت ایشون مناسب تر است. مجلس، مردم و سیاسیون ما تا حالا باید فهمیده باشند که "مطلَبِ طاعت و پیمان و صلاح" از ایشان نخواهند! چون ایشان نه مطیعند(خود در راس امورند نه مجلس) و نه به پیمان خود با مردم پایبندند و نه به صلاح ما رفتار میکنند( خالی کردن سفره از نان بجای آوردن نفت پای سفره ها)
دلایل فراوانی برای سکوت ادیبان حاضر وجود دارد. 1- شاید منظور شاعر عرفا همان چیزی باشد آقای دکتر خواندند. دوم ممکن است ترس حضار از نحوه واکنش آقای دکتر در برابر درست خواندن شعر باشد.
داستان آن .... لوله خورد و آب بریزید آنجایش تا بسوزد و .... همه به یاد دارند. احتیاط ادیبان حاضر در جلسه قابل درک است. آیا سازمان برنامه و بودجه که منحل شد و هزارن خرابکاری دیگر که انجام گرفت، کسی درست کرد که خواندن غلط یک شعر آنهم از لیسان الغیب؟
آخه احمدي نژاد علاوه بر اقتصاددان برجسته شاعر بزرگي هم هست احتمالا" حافظ اشتباه اينو سروده درستش همينه كه دكتر! خونده!!!
مگه نمي دونستين كه ايشون در تمام مسائل كارشناسن! نقل خودشتون در برنامه زنده تلويزيوني رو يادتون هست كه : «رئيس جمهور بايد خودش كارشناس ارشد باشه»