کد خبر: ۱۷۵۴۳۶
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۰

تذکر احمدی‌نژاد به مسئولان درخصوص حادثه بروجن

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت، با اشاره به سانحه ناگوار و دلخراش واژگونی اتوبوس کاروان دانش آموزی راهیان نور شهرستان بروجن، ضمن اظهار تاسف از این حادثه، به بازماندگان 26 دانش آموز جان باخته تسلیت گفته و با آنان ابراز همدردی کرد.

رئیس‌جمهور ضمن تذکر به مسئولان ذیربط برای جلوگیری از بروز حوادث مشابه، خواستار رسیدگی به موضوع و برخورد با مقصران احتمالی شد.

وی در این جلسه گزارشی از دستاوردهای سفر به کشورهای آذربایجان و کویت ارائه کرد.

در ادامه این جلسه اساسنامه سازمان توسعه و عمران دریا و سواحل کشور و معافیت کالاهای دارویی و پزشکی وارده توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی از پرداخت سود بازرگانی، پس از بحث و بررسی، از تصویب دولت گذشت.

به گزارش فارس،طبق این مصوبات، بر اساس بند "ب" ماده 187 قانون برنامه پنجم توسعه، دولت موظف است نسبت به تشکیل سازمان توسعه عمران دریا و سواحل به عنوان متولی اصلی ساماندهی سواحل زیر نظر وزارت کشور در سال اول برنامه اقدام نماید.

همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بنا به درخواست وزارت بهداشت، به منظور معالجه همه بیماران خاص در داخل کشور و صرفه جویی ارزی در هزینه درمانی آنها و برای رفع ابهامات حقوقی، پیشنهاد داد سود بازرگانی کالاهای وارده توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی برای بیماران صعف العلاج با تایید وزارت بهداشت صفر درصد تعیین شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
0
0
اگر راست می گوید وزیر را برکنار کند تا بقیه حساب دستشان بیاید !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
0
0
حالا آقا میگه با مقصران احتمالی برخورد می شود خجالت هم خوب چیزی است اول وزیر راه بعد رییس پلیس راه و بعد حضرتعالی استعفا بدهید 10 سال است 130 کیلومتر ارومیه میاندوآب را نمی توانند دو بانده کنند پلیس عزیز هم فقط راننده های غیر خاطی را جریمه میکنند و بلد است سر چهار راه دفتر جریمه را پر کنند و رییس جمهور عزیز هم که فقط دروغ
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
0
0
وزير آموزش و پرورش را بايد اخراج و زنداني کرد که بازديد از مناطق جنگي را 10 نمره براي آموزش دفاعي حساب مبکند با بازديد از مناطق جنگي نميشود جلو دشمن ايستاد اگر دوست داريد بجنگند بايد بچه ها تو پادگان آموزش نظامي ببينند اگر هدف چيز ديگري است نتيجه اش ميشود اتوبوس اين بچه ها و اتفاقات ديگه مثل اتوبوس مردم بردسير و..........
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
0
0
چرابچه های بیگناه رو هرسال بااین کاروانها تههییج میکنیدوبه کام مرگ می فرستید؟! هرکس غیرازبچه هادوست دارد برودولی بجه هاراپیش مرگ نکنید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
0
0
فقط ياد گرفتن محكوم كنند و تسليت بگن،متاسف بشوند.يعني مسئولان كشور ما تو صحبت كردن مقام اول رو در دنيا دارن ولي تو عمل آخر دنيا هم نيستيم،من نميدونم آخه اينا وجدان ندارن بعد اينهمه از قرآن و اسلام و دين حرف ميزنند
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین